Categories

CNC machines

CNC machines

CNC stroji za les, plastiko, aluminij, ....

Kaj sploh so CNC stroji?
   

Takšni stroji spadajo med glavne stroje v najrazličnejših proizvodnjah, njihova najpomembnejša lastnost pa je, da so računalniško krmiljeni. To pomeni, da delovanje stroja nadzora računalnik, s tem računalnikom pa še vedno upravlja človek. Prednost takšnega stroja je tudi dejstvo, da je zelo fleksibilen, saj lahko stroj hitro nastavimo na drugačno vrsto obdelave – zgolj z zamenjavo programa oziroma s kakšno manjšo preureditvijo. CNC stroj je sestavljen iz mehanskega in krmilnega dela. Prav zadnje ga razlikuje od navadnega stroja.

Katere vrste CNC strojev so na voljo?
   

Pri nas imamo različne CNC stroje, ki so namenjeni predelavi masive, proizvodnji pohištva … Poleg strojev imamo na voljo tudi CNC programsko opremo, ki omogoča krmiljenje, veliko moči pa usmerjamo v to, da strankam zagotovimo ne le različne stroje, temveč tudi celovito podporo.

Kaj pa servisiranje in izobraževanje?
   

Rokovanja s CNC strojem vas lahko naučimo mi, poleg tega stroje tudi servisiramo. Naša znanja so na visokem nivoju – celo tako, da smo razvili lasten program izdelave pohištva. Ves čas pridobivamo nova znanja in se nenehno učimo, da vam lahko ponudimo najboljšo opremo in znanje.

Settings

Menu