Categories

Woodworking tools

Katero mizarsko orodje spada med najosnovnejše?
   

Vsak, ki doma kakšno stvar rad popravi ali uredi sam, občasno potrebuje kakšno električno orodje, kot so vrtalniki, žage, morda pnevmatsko orodje, ročni skobeljnik in pripadajoče pripomočke, kot so svedri, vijaki, žagni listi  … Ne pozabimo pa niti na ročno orodje, na primer kladiva, dleta, izvijači … To je orodje, ki ga mora imeti vsak svoj mojster, v kolikor se z obdelavo lesa ukvarjate redno, pa boste seveda potrebovali še kaj več, na primer kakšne rezkarje, da o večjih strojih, kot so skobeljniki, niti ne govorimo.

Kje je na voljo široka izbira mizarskega orodja?
   

Vabimo vas, da pobrskate po naši spletni trgovini ali pa nas obiščete v fizični prodajalni, kjer smo vam pripravili pester nabor najrazličnejšega mizarskega orodja. Tudi, če ga že imate, vedite, da se ta lahko obrabi, zato je treba svojo zbirko orodja redno obnavljati. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.

Kakšne cene ima mizarsko orodje?
   

Vse je odvisno od vrste orodja – za ročno boste seveda odšteli manj kot za električno. Je pa res, da ročno orodje pride prav skorajda vsakemu, medtem ko se bo za zmogljiv skobeljni stroj morda res odločil le tisti, ki se resno ukvarja s predelavo lesa in izdelavo različnih lesenih izdelkov.

Settings

Menu