Categories

Woodworking machinery

Kakšni stroji za obdelavo lesa so na voljo?
   

V ponudbi imamo najrazličnejše stroje, ki jih lahko uporabljate za obdelavo lesa. Prepričani ste lahko, da vam lahko zagotovimo čisto vse, kar potrebujete za kakovostno obdelavo, kar pomeni, da vam lahko ponudimo vse od različnih žag, CNC strojev, debelink, brusilk, laserskih strojev, podajalnih naprav, stiskalnic, stružnic, skobeljnih strojev, odsesovalnih naprav in še in še.

Ali si lahko stroje za obdelavo lesa ogledam v živo?
   

Seveda. V naši prodajalni v Trzinu si lahko ogledate vse, kar vas zanima. Naša ponudba je res široka, mi pa smo tu, da vam svetujemo in pomagamo pri izbiri. Pogovorili se bomo o tem, kakšni stroji za obdelavo lesa bi bili za vas najprimernejši, nato pa vam bomo v skladu s tem predstavili najboljše in tudi cenovno najugodnejše možnosti – tako za ljubiteljsko obdelavo lesa kot profesionalno rabo.

Kako je z vzdrževanjem in servisiranjem lesnoobdelovalnih strojev?
   

Seveda je treba z vsakim strojem delati tako, da mu omogočite čim daljšo življenjsko dobo, kar pomeni, da mu morate omogočiti tudi redne servise. Imamo ekipo izkušenih serviserjev, ki vam bo stroj primerno namestila in mu zagotovila najbolj optimalno delovanje.

Settings

Menu