Categories

Delovne mize

Delovne mize
Kakšna delovna miza bi bila zame najprimernejša?
   

Če potrebujete delovno mizo zgolj za to, da boste pridobili nekaj več delovne površine, vam priporočamo neko osnovno izvedbo, v kolikor jo potrebujete za to, da boste nanjo vpeli nadrezkar, pa seveda izberite takšno, ki to omogoča. Ponovno se morate torej vprašati, čemu boste delovno mizo uporabljali, in izbor prilagoditi zlasti temu. 

Kakšne delovne mize so na voljo?
   

V ponudbi imamo različne delovne mize, ki so seveda prilagojene različnim željam in potrebam. Na voljo imate mize z nadrezkarjem, takšne, ki omogočajo različne operacijo, in seveda montažne delovne mize, ki so lažje prenosljive in zelo priročne tudi na terenu.

Je delovna miza v delavnici sploh potrebna?
   

Ni nujno, da jo imate. Če potrebujete nekaj delovne površine za oblikovanje, odlaganje in sestavljanje lesenih komponent, vam bo prav prišla tudi kakšna druga priročna miza, je pa res, da nekatere delovne mize omogočajo tudi vpenjanje kosov lesa ter se na ta način izkažejo za zelo priročen element v vsaki delavnici, tudi tisti domači, ki je ne uporabljate vsak dan. Priročna pa ni le za obdelovanje lesa, ampak tudi drugih materialov.

Settings

Menu