Kategorije

Delovne mize

Delovne mize za rezkarje - Lestroj d.o.o.

V naši ponudbi imamo delovne mize različnih vrst, ki nam omogočajo vpenjanje nadrezkarjev. Delovna miza omogoča zelo enostavno montažo rezkarja in sicer z vijaki. Vsak mizar v svoji delavnici potrebuje tudi mizarski ponk. Mizna plošča in podnožje sta izdelana iz bukovine, vijak za stiskanje pa je iz belega gabra. Zelo priročen je tudi voziček s hidravlično dvižno ploščo, z njim si lahko pomagamo pri transportiranju težjih obdelovancev po delavnici in tudi za sestavljanje korpusov. Za enostavno, hitro lakiranje je zelo uporabno lakirno stojalo, na katero enostavno nastavimo podporne roke na optimalen položaj. Delovne mize uporabljamo za lažjo obdelavo obdelovancev, najbolj so uporabne pri izdelavi masivnega pohištva.

Kakšna delovna miza bi bila zame najprimernejša?
   

Če potrebujete delovno mizo zgolj za to, da boste pridobili nekaj več delovne površine in je hkrati nastavljiva po višini vam priporočamo hidravlično dvižno mizo, v kolikor jo potrebujete za to, da boste nanjo vpeli nadrezkar, pa seveda izberite takšno, ki to omogoča. Ponovno se morate torej vprašati, čemu boste delovno mizo uporabljali, in izbor prilagoditi zlasti temu.

Kakšne delovne mize so na voljo?
   

V ponudbi imamo različne delovne mize, ki so seveda prilagojene različnim željam in potrebam. Na voljo imamo mize z možnostjo vpetja nadrezkarja, takšne, ki omogočajo različne operacije, in seveda montažne delovne mize, ki so lažje prenosljive in zelo priročne tudi na terenu.

Je delovna miza v delavnici sploh potrebna?
   

Ni nujno, da jo imate. Če potrebujete nekaj delovne površine za oblikovanje, odlaganje in sestavljanje lesenih obodov, vam bo prav prišla tudi kakšna druga priročna miza, je pa res, da nekatere delovne mize omogočajo tudi vpenjanje kosov lesa ter se na ta način izkažejo za zelo priročen element v vsaki delavnici, tudi tisti domači, ki je ne uporabljate vsak dan. Priročna pa ni le za obdelovanje lesa, ampak tudi drugih materialov.

Nastavitve

Menu