Categories

Nadrezkarji

Nadrezkarji
Router PERLES OF3-808RE
Limited time offer
€274.17 €288.60
High-quality, easy and convenient for uporabo. All this is the hand-held router PERLES OF3 - 808RE. The router has the power of 1010 W, accepts the router bits with a 8 mm shank, has an adjustable rotation speed and a...
Pri čem mi lahko pomaga nadrezkar?
   

Gre za priročno napravo prikladnih dimenzij, s pomočjo katere lahko brez večjih težav izdelujemo različne utore, obdelujemo površine, robove … Osnovna naprava je najpogosteje električna, najbolje pa jo boste izkoristili, če si boste omislili različne nastavke za rezkanje. Tako boste lahko z enim samim aparatom naredili veliko različnih stvari.

Kakšen nadrezkar bi mi priporočili?
   

Vse je odvisno od tega, ali je aparat namenjen profesionalni ali ljubiteljski rabi oziroma, kakšna uporaba je zanj predvidena. Na voljo imamo manjše naprave, ki se odlično izkažejo v domači delavnici, kot večje in zmogljivejše, ki so namenjene vsakodnevni rabi in so kot take primerne tudi zahtevnejšim postopkom rezkanja.

Kakšne nadrezkarje imate na voljo?
   

Pri nas lahko dobite nadrezkarje znamk CMT, Festool in Makita. Vsak od njih po nečem izstopa, zato svetujemo premišljen nakup. Med seboj se seveda razlikujejo tudi po moči in zmogljivosti, tako da res priporočamo, da se z vsakršnimi dilemami obrnete na nas. Kadar koli smo vam na voljo za pomoč.

Settings

Menu