Kategorije

Nadrezkarji

Nadrezkar vrhunske kakovosti - Lestroj d.o.o.

Pri izdelavi utorov, brazd, okroglin in podobnih del je obvezen stroj ročni nadrezkar. S tem strojem si lahko olajšate ogromno operacij. Na voljo imamo različne velikosti nadrezkarjev, ki so namenjeni za rezkanje z različno velikimi stebelnimi rezkarji. V ponudbi imamo ogromno različnih rezil za rezkalne stroje podjetja CMT. Rezilno orodje podjetja CMT je vrhunske kakovosti, kar boste pri uporabi hitro ugotovili tudi sami. Od podjetja CMT imamo na voljo tri različne nadrezkarje, ki so namenjeni za različne operacije rezkanja. Najmanjši rezkar CMT 10 je namenjen za zaokroževanje robov, izdelavo manjših utorov, največji rezkar CMT 7E pa je namenjen za najzahtevnejše operacije rezkanja.

Pri čem mi lahko pomaga nadrezkar?
   

Gre za priročno napravo prikladnih dimenzij, s pomočjo katere lahko brez večjih težav izdelujemo različne utore, obdelujemo površine, robove, … Za izdelavo različnih profilov, utorov, brazd pa potrebujete pravilna rezila. Tako boste lahko z enim samim aparatom naredili veliko različnih stvari.

Kakšen nadrezkar bi mi priporočili?
   

Vse je odvisno od tega, ali je rezkar namenjen profesionalni ali ljubiteljski rabi oziroma, kakšna uporaba je zanj predvidena. Na voljo imamo manjše naprave, ki se odlično izkažejo v domači delavnici in tudi profesionalne za obrtno uporabo.

Kakšne nadrezkarje imate na voljo?
   

Pri nas lahko dobite nadrezkarje znamk CMT, Festool in Makita. Vsak od njih po nečem izstopa, zato svetujemo premišljen nakup. Med seboj se seveda razlikujejo tudi po moči, dimenzijah stročnic in nastavitvah, tako da res priporočamo, da se z vsakršnimi dilemami obrnete na nas. Kadar koli smo vam na voljo za pomoč.

Nastavitve

Menu

Ustvari račun za uporabo liste želja.

Prijava