Pretočni cnc stroj KDT KD-612 MHS - letnik 2021

Pretočni cnc stroj KDT KD-612 MHS - letnik 2021

Vrhunski pretočni CNC stroj KDT, ki ga odlikuje 6 stranska obdelava, 3 neodvisne vrtalne enote Potean ( 2 zgoraj, 1 spodaj), 2 rezkalna agregata (1 zgoraj, 1 spodaj), zračna miza, računalnik DELL, zmgljiva programska oprema KDT DrillTop, dvojne klešče, čitalec QR in črtnih kod, izhodna transportna naprava, CE normativi, slovenska navodila, servis in garancija in nadomestni deli zagotovljeni.

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:

Opis

PRETOČNI CNC stroj KDT KN-612 MHS

- Visokoproduktiven stroj  s sočasnim vrtanjem/rezkanjem 2 obdelovancev hkrati

- Obdelava – vrtanje -  6 strani obdelovanca

- 3 neodvisne vrtalne glave (skupno 45 svedrov ), 2 rezkarja, 2 utorni žagi

- Produktivnost stroja med 1100 in 1400 obdelovancev / izmeno

CNC KDT KN-612 MHS je izredno produktiven pretočni stroj za vrtanje rezkanje in žaganje. Odlikujejo ga 3 neodvisne vrtalne enote, ki omogočajo obdelavo dveh obdelovancev hkrati in zagotavljajo visoko produktivnost. Dve vrtalni glavi sta od zgoraj, ena od spodaj. Prednost tega stroja je stransko vrtanje z dvema agregata z gornje strani. Spodnji vrtalni agregat je manjše zunanje dimenzije z namenom čim manjše odprtine za maksimalno oporo obdelovanca med vrtanjem in posledično večjo natančnostjo..  

KN-612 MHS ima v opremi tudi dva neodvisna rezkalna agregata za utore in izreze. Stroj ima dodatno 2 integrirani utorni žagi premera 120 mm namenjene za izdelavo utora za hrbtišča.

Stroj je opremljen z dvema neodvisnima kleščama. Avtomatsko zaznavanje lukenj v izogib preprijemanju klešč. Dolžina vodil klešč 5500 mm za obdelavo dolgih kosov brez preprijemanja klešč. Vhodna zračna delovna miza je za lažji pomik obdelovancev, še posebej obdelovancev z občutljivo površino. Za pomik obdelovanca iz stroja poskrbi prečni transportni sistem.

Dvojne kleščen so namenjene hitrejšemu delu in bolj natančnemu preprijemanje. Transportni trak je namenjen za pomik odpadnega materiala iz stroja in je del standardne opreme.

 Pretočni CNC KDT KN-612 MHS je enostaven za uporabo, saj ne potrebuje mehanskih nastavitev z uporabo črtnih kod pa ne zahteva izkušenega uporabnika neposredno na stroj. 

Upravljanje stroja je enostavno preko industrijskega PC računalnika z Windows okoljem in zmogljivim ter uporabniku prijazno programsko opremo KDT DrillTop. Priložen je čitalec črtne kode za delo s pomočjo črtnih kod. Stroj ima omogočeno ONLINE servisno storitev preko TeamViewerja. Programi se lahko kreirajo tako na stroju kot v pisarni. Možna povezava stroja programi kot so MegaTiscler, Corpus 3D, LestrojBox, Aplhacam, Solidworks,.. Program je enostaven za uporabo, grafično podprt in parametričen. 

Tehnične karakteristike stroja in oprema stroja KDT KD-612 MHS:

- 3 neodvisne vrtalne enote + 2 rezkalna agregata

- Dve neodvisni vrtalni enoti ( zgoraj ) 12+6 svedrov, 

- 1 vrtalna enota ( spodaj ) 9 vertikalnih svedrov

- Obdelava z vseh 6 strani

- Dva rezkalna agregata, vsako po 3,5 kW – poveča fleksibilnost stroja, zgoraj + spodaj 

- Integrirana žaga premera 120 mm – debeline 4 mm

- Industrijski PC računalnik z Windows okoljem in programsko opremo KDT, krmilnik 

- Dvojne neodvisne klešče

- Čitalec črtne kode

- Vhodna zračna miza + izhodna prečna transportna naprava za vračilo obdelovancev

- CE varnostne zaščite in certifikat

- Dolžina obdelovanca 200 – 2850 mm

- Širina obdelovanca 50 – 1200 mm

- Debelina obdelovanca 9 – 60 mm

- Hitrost pomika klešč   130 m/min

- Skupne dimenzije 7626 x 3847 x 2190 mm

- Skupna priključna moč 25,58  kW

- Teža 3500 kg

Podrobnosti izdelka

Nastavitve

Menu