Skobeljni stroji za profesionalno uporabo - Lestroj d.o.o.

Skobeljni stroji

Skobeljni stroji za profesionalno uporabo - Lestroj d.o.o.

Dvostranski skobeljni stroji so zasnovani za dvostransko skobljanje lesenih elementov in lesnih materialov.

Skobeljni stroji so sestavljeni iz dveh delov: planerja oz. poravnalke, ki obdeluje element od spodaj, in gornje glave, ki obdeluje element od zgoraj, medtem ko vzdržuje potrebno debelino. Ti planerji se uporabljajo v vseh lesno predelovalnih podjetjih in v manjših mizarskih delavnicah. Vsak uporabljen dvostranski skobeljnik je zasnovan v skladu s svojimi namenom in cilji.

Stroj je odličen v funkciji preskobljanja elementov za poznejše širinsko lepljenje elementov, kot je masivna plošča.
Širine strojev so lahko od 400 mm do 1020 mm.

Prikazuje 1-3 od 3 izdelkov
Kakšni skobeljni stroji so najprimernejši za mizarske delavnice?
   

Če izbirate skobeljni stroj, svetujemo, da izberete dvostranskega, torej takšnega, ki omogoča tako ravnanje lesenih elementov kot skobljanje do točno določene debeline. Takšni stroji so primerni za večje obrate kot manjše delavnice, saj nudijo možnost, da kose lesa obdelate na določeno debelino in širino ter jih s tem pripravite na lepljenje oziroma nadaljnjo obdelavo.

Kakšno delovno širino ima skobeljni stroj?
   

Na trgu je seveda več različic skobeljnih strojev, vi pa boste izbrali takšnega, ki najbolj odgovarja vašim potrebam. Na voljo so vam skobeljni stroji delovne širine 635 milimetrov, kar je dovolj za obdelovanje tudi večjih kosov lesa.

Kje dobim res kvalitetne skobeljne stroje?
   

Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo skobeljnih strojev in si preberete več o njihovih lastnostih. Verjamemo, da odločitev ne bo lahka, zato smo tu mi, ki vam z veseljem postrežemo s še kakšnim podatkom, da se boste lažje odločili.

Nastavitve

Menu