Kategorije

Spone

Mizarske spone različnih vrst - Lestroj d.o.o.

Obvezen pripomoček v vsaki delavnici so spone. V ponudbi imamo veliko različnih vrst, ki se uporabljajo pri stiskanju obdelovancev pri lepljenju. Klasične mizarske spone uporabljamo pri lepljenju obdelovancev, fiksiranju različnih šablon in podobnih delih, pri katerih potrebujemo enostavno orodje za stiskanje. Pri lepljenju plošč uporabljamo spone za širinsko lepljenje – njihova glavna prednost je, da stiskajo obdelovance s štirih strani, kar nam zelo olajša delo. Pri lepljenju obodov so zelo uporabne korpusne spone, ki nam držijo obdelovanec pravokotno in hkrati poravnajo zlepljen obod.

Korpusna spona IGM
Omejena časovna ponudba
53,49 € 56,30 €
Univerzalne korpusne spone, za enostavno stiskanje različnih obdelovancev. Spone lahko uporabljamo za enostavno širinsko lepljenje masivnega lesa, za lepljenje obodov pohištva in še marsikaj.
Korpusna spona
Omejena časovna ponudba
18,90 € 19,90 €
Korpusne spone z globino čeljusti 80 mm in dolžino stiskanja 300 ali 600 mm. Glavna prednost spon je to da imajo vzporendne čeljusti tudi med stiskanjem. Maksimalni tlak stiskanja je 180 kg.
Korpusne spone LEMAN
Omejena časovna ponudba
33,61 € 35,38 €
Kvalitetne korpusne spone vam bodo olajšale sestavljanje in lepljenje obodov predalov, skrinj in podobnih manjših korpusov. Spone lahko uporabljate tudi za širinsko lepljenje masivnega lesa. Spone so primerne za...
Za kaj se uporabljajo mizarske spone?
   

Spone so zelo priročen pripomoček ne le v mizarski delavnici, temveč tudi v domači garaži oziroma vsepovsod, kjer se pojavlja potreba po stiskanju in pritrjevanju različnih elementov. Mizarska spona je namreč ustvarjena tako, da med seboj stisne dva ali več elementov, to je potrebno pri raznem lepljenju in fiksiranju elementov.

Kakšne mizarske spone so na voljo?
   

Poznamo različne vrste spon. Osnova so klasične spone, ki stiskajo obdelovanec iz dveh strani, poznamo pa tudi spone za širinsko lepljenje, ki elemente stiskajo s štirih strani, medtem ko so uporabne tudi korpusne spone, s pomočjo katerih na preprost način sestavljamo in lepimo različne obode, prednost teh spon je da obdelovanec držijo pod prvim kotom. Ne pozabimo na hitro vpenjalne spone, ki omogočajo še preprostejše in hitrejše fiksiranje.

Kje je na voljo obsežna ponudba mizarskih spon?
   

Na naši spletni strani si oglejte ponudbo, ki je skoraj ni para. Našli boste spone najrazličnejših vrst za res vsestransko uporabo. Verjemite, da vam bo primerna spona olajšala delo – ne le v mizarski delavnici, ampak tudi v drugih panogah, da o uporabi v domu in njegovi okolici sploh ne govorimo.

Nastavitve

Menu