Brusilni stroji: kontaktne brusilke - Lestroj d.o.o.

Kontaktne brusilke

Brusilni stroji: kontaktne brusilke - Lestroj d.o.o.

Širokotračni brusilni stroji oz. kontaktne brusilke so eden izmed osnovnih mizarskih strojev.

Brusilni stroji so na voljo s širino od 300 mm do 1350 mm, namenjeni pa so za kalibriranje ter brušenje ravnih in neravnih površin z brusnimi diski in krtačami.
S posebno opremo je mogoče brušenje do visokega sijaja.
Z dodatno skobeljno glavo je mogoč tudi večji odvzem materiala.
Brusilni stroji se lahko opremijo z različnimi tamponi, izpihovalci, pritisnimi čevlji, frekvenčnimi pretvorniki, čistilnimi in strukturnimi krtačami.

Med najbolj priljubljenimi kontaktnimi brusilkami so DMC SD30, SD60, Eurosystem in Lestroj B3.

Industrijska kontaktna brusilka DMC Eurosystem je inovativna rešitev za dosego optimalnih rezultatov brušenja, kalibriranja, strukturiranja, krtačenja ali poliranja. Stroj Eurosystem je povsem modularen, kar pomeni,...
Kontaktna brusilka DMC SD 60 je zelo zmogljiv in dostopen stroj za brušenje, kalibriranje in krtačenje. SD 60 ima delovno širino 1100 mm ali 1350 mm, dolžino brusnih trakov 2150 mm, 2-3 agregate, elektronske segmentne...
Kontaktna brusilka SCM DMC SD 30 je nadgradnja zelo priljubljenega stroja Sandya 300. Nadvse zmogljiv in cenovno dostopen stroj za kalibriranje in brušenje. Delovni širini 1100 mm in 950 mm, avtomatska nastavitev...
Kontaktna brusilka SD10 je manjši stroj za kalibriranje in brušenje delovne širine 950 mm in enim brusnim agregatom. Brusni trak dolžine 1550 mm, glavni motor moči 5,5 kW, kar pomeni možnost priklopa na 20A varovalke.
Prikazuje 1-11 od 11 izdelkov
Kateri brusilni stroji so najprimernejši za obdelavo lesa? 
   

Kontaktni brusilni stroj spada med osnovno mizarsko opremo in je v bistvu nujen v vseh mizarskih delavnicah, nekateri pa jih uporabljajo tudi ljubiteljsko. Sodobne kontaktne brusilke še zdaleč ne omogočajo več le kvalitetno brušenje ravnih površin, temveč se odlično znajdejo tudi pri brušenju profilnih elementov, brušenju 3D oblik, poliranju, krtačenju … Gre za stroj, ki nudi široko uporabo, zato je primeren za marsikateri lesnopredelovalni obrat.

Kje najdem široko ponudbi kontaktnih brusilnih strojev?
   

V naši ponudbi si lahko ogledate (na spletni strani ali v fizični prodajalni) številne brusilne stroje, ki so vsak po svoje odličen pomočnik za vsako mizarsko delavnico. Prepričani smo, da boste pri nas našli najboljši brusilni stroj za svoje potrebe.

Po čem se brusilni stroj razlikujejo med seboj?
   

Po številnih lastnostih, na primer po tem, kaj vse omogočajo (brušenje zgolj ravnih površin ali tudi reliefa), po dimenzijah in teži, po sami moči, načinu uporabe, zahtevnosti rokovanja in še po čem. Če vas zanimajo natančnejši podatki, pobrskajte po opisih izdelkov ali pa nas kontaktirajte za več informacij.

Nastavitve

Menu