Kategorije

Kontaktne brusilke

Brusilni stroji: kontaktne brusilke - Lestroj d.o.o.

Širokotračni brusilni stroji oz. kontaktne brusilke so eden izmed osnovnih mizarskih strojev.

Brusilni stroji so na voljo s širino od 300 mm do 1350 mm, namenjeni pa so za kalibriranje ter brušenje ravnih in neravnih površin z brusnimi diski in krtačami.
S posebno opremo je mogoče brušenje do visokega sijaja.
Z dodatno skobeljno glavo je mogoč tudi večji odvzem materiala.
Brusilni stroji se lahko opremijo z različnimi tamponi, izpihovalci, pritisnimi čevlji, frekvenčnimi pretvorniki, čistilnimi in strukturnimi krtačami.

Med najbolj priljubljenimi kontaktnimi brusilkami so DMC SD30, SD60, Eurosystem in Lestroj B3.

Kateri brusilni stroji so najprimernejši za obdelavo lesa? 
   

Kontaktni brusilni stroj spada med osnovno mizarsko opremo in je v bistvu nujen v vseh mizarskih delavnicah, nekateri pa jih uporabljajo tudi ljubiteljsko. Sodobne kontaktne brusilke še zdaleč ne omogočajo več le kvalitetno brušenje ravnih površin, temveč se odlično znajdejo tudi pri brušenju profilnih elementov, brušenju 3D oblik, poliranju, krtačenju … Gre za stroj, ki nudi široko uporabo, zato je primeren za marsikateri lesnopredelovalni obrat.

Kje najdem široko ponudbi kontaktnih brusilnih strojev?
   

V naši ponudbi si lahko ogledate (na spletni strani ali v fizični prodajalni) številne brusilne stroje, ki so vsak po svoje odličen pomočnik za vsako mizarsko delavnico. Prepričani smo, da boste pri nas našli najboljši brusilni stroj za svoje potrebe.

Po čem se brusilni stroj razlikujejo med seboj?
   

Po številnih lastnostih, na primer po tem, kaj vse omogočajo (brušenje zgolj ravnih površin ali tudi reliefa), po dimenzijah in teži, po sami moči, načinu uporabe, zahtevnosti rokovanja in še po čem. Če vas zanimajo natančnejši podatki, pobrskajte po opisih izdelkov ali pa nas kontaktirajte za več informacij.

Nastavitve

Menu