Stiskalnice za profesionalno uporabo - Lestroj d.o.o.

Stiskalnice

Stiskalnice za profesionalno uporabo - Lestroj d.o.o.

Stiskalnice so eden izmed osnovnih strojev pri predelavi lesa in proizvodnji pohištva ali lesenih izdelkov.

Nudimo vam:

- ploskovne stiskalnice Orma Macchine in Sergiani (SCM Group),

- korpusne stiskalnice,

- stiskalnice za širinsko lepljenje in lepljenje masivnih plošč Orma in Strojles,

- vakuumske stiskalnice Sergiani, Orma in Global Nabuurs za oplaščanje nepravilnih oblik,

- visokofrekvenčne preše za industrijo Orma ter

- stiskalnice za vratne okvirje.

Za manjše mizarske delavnice priporočamo kombinirane stiskalnice Feichtner Maschinenbau serije RPZ za širinsko spajanje masive in spajanje korpusov oz. omar.

Stiskalnica je namenjena stiskanju okenskih okvirjev, vrat in podobnih izdelkov. Na voljo je v več različnih dimenzijah in je enostavna za uporabo. Namenjena je tako manjšim mizarskim delavnicam kot tudi večjim...
Prikazuje 1-19 od 19 izdelkov
Kakšne vrste stiskalnic poznamo?
   

Stiskalnice, ki so namenjene profesionalni rabi, so lahko ploskovne, vertikalne, korpusne ali vakuumske, seveda pa poznamo tudi še kombinirane. Vsaka je izdelana s točno določenim namenom, zato se je treba zavedati, kar vse stiskalnice niso ustvarjene za stiskanje nepravilnih oblik.

Kako naj izberem najboljšo stiskalnico?
   

Vprašajte se, za kaj stiskalnico potrebujete. Boste izdelovali bolj ali manj običajno leseno pohištvo ali pa potrebujete stiskalnico za kakšne zahtevnejše naloge? Ko boste vedeli to, se boste lažje odločili. Dobro izbrana stiskalnica vam delo v mizarski delavnici krepko olajša.

Kam se lahko obrnem za nasvet o izbiri stiskalnice?
   

Kontaktirajte nas in oglasili se vam bomo kar najhitreje. Imamo veliko izkušenj, svoja znanja nenehno nadgrajujemo, seveda pa ves čas spremljamo tudi ponudbo na trgu. Le tako vam lahko zagotovimo najboljše izdelke. Prepričani ste lahko, da boste pri nas našli odlične nasvete glede izbire stiskalnic in drugih strojev, ki jih potrebujete v delavnici.

Nastavitve

Menu