Kategorije

Vrtalni stroji

Vrtalni stroji - Lestroj d.o.o.

Nudimo vam vrtalne stroje več različnih izvedb. Horizontalni vrtalni stroji z enim vretenom ter pomičnim agregatom za izvrtine ključavnic ter ostalih utorov. Mozničarke z več vrtalnimi vreteni (od 21 do 27) z opcijo vrtanja horizontalno ter vertikalno. CNC vrtalni stroji z možnostjo vrtanja, lepljenja ter vstavljanja moznikov. Zastopamo znamke vrtalnih strojev kot so SCM, Morbidelli, Minimax, Houfek, Koch,…

Segment vrtalnih strojev je precejšen in jih zato delimo na več izvedb. Horizontalni vrtalni stroji z enim vretenom ter pomičnim agregatom za izvrtine ključavnic ter ostalih utorov. Mozničarke oziroma vrtalni stroji za mozničenje z več vrtalnimi vreteni (od 21 do 27) ter opcijo vrtanja horizontalno ter vertikalno. Z njimi lahko v obdelovanec vrtamo s strani za pripravo lukenj za moznike ali pa z uporabo več svedrov na enkrat s spodnje strani zavrtamo luknje za police. Segment CNC vrtalnih strojev pa je precej obširnejši saj imajo take vrtalke možnostjo vrtanja, lepljenja ter vstavljanja moznikov. Zastopamo znamke vrtalnih strojev kot so SCM, Morbidelli, Minimax, Houfek, Koch,…

Kakšne vrtalne stroje poznamo?
   

V osnovi ločimo vrtalke, ki omogočajo horizontalno vrtanje z enim vretenom, in mozničarke, ki imajo več vreten in zato možnost vrtanja več lukenj hkrati – tako vrtalnih kot horizontalnih. Poznamo pa tudi posebne CNC stroje, ki omogočajo tako vrtanje kot vstavljanje in lepljenje moznikov, tako da je izbira res široka.

Kako naj izberem najboljši vrtalni stroj?
   

Vrtalni stroji so vam na voljo v različnih izvedbah, zato svetujemo, da razmislite o tem, za katere namene boste stroj najpogosteje uporabljali – morda za izvrtine ključavnic ali kaj drugega? Na tej podlagi se boste najlažje odločili, seveda pa smo vam za vsakršen nasvet in predlog na voljo tudi mi.

Kje so na voljo različni vrtalni stroji?
   

Predlagamo, da obiščete našo spletno trgovino ali pa fizično prodajalno, kjer vam bomo z veseljem predstavili različne izvedbe vrtalnih strojev. Prepričani smo, da bomo tudi za vaše potrebe našli najboljši mogoči stroj – takšen, ki bo izpolnjeval vse vaše zahteve in vam močno olajšal delo.

Nastavitve

Menu