Kategorije

Tračne brusilke

Brusilni stroj: tračne brusilke - Lestroj d.o.o.

Tračne brusilke so eden izmed primarnih strojev za brušenje v mizarski delavnici. Dolžina delovne mize je od 2200 mm do 3000 mm in je običajno premična naprej in nazaj, po dolžini pa je nastavljiv brusni tampon z ročico. Napenjanje traku je mogoče z vzmetjo, sama menjava pa je enostavna. Možnost motoriziranega dviga in spusta delovne mize.

Klasična tračna brusilka je pogosto videna oprema v mizarskih delavnicah. Brušenje poteka preko dolgega brusnega traku in premikajoče horizontalne delovne mize po ''X'' ter ''Y'' osi, kamor se postavi obdelovanec. Material odvzemamo preko pritisnega tampona, ki je nameščen na linearno vodilo za lažji pomik levo ter desno.
Tračne brusilke največkrat najdemo v delovnih dimenzijah 2200 / 2500 ter 3000mm, dobavljive pa so tudi krajše, 1000 mm delovne dimenzije. Oprema stroja se prilagaja na željo uporabnika, saj lahko izbiramo med motoriziranim dvigom/spustom delovne mize ter njeno osvetlitvijo, L/D vrtenje traku, frekvenčnim pretvornikom na glavnem motorju ter uporabno delovno višino. Pri dobavi tračnih brusilk zastopamo znamke SCM Group ter HOUFEK.

Nastavitve

Menu

Ustvari račun za uporabo liste želja.

Prijava