Rabljeni stroji za obdelavo lesa - Lestroj.si

RABLJENI STROJI

Poleg novih mizarskih strojev ponujamo različne tipe rabljenih strojev, kot so cnc stroji, formatne žage, rezkarji, poravnalke in debelinke, tračne in kontaktne brusilke, vrtalni stroji, kombinirani stroji, odsesovalne naprave, stiskalnice in namenski stroji za obdelavo lesa.

Rabljene mizarske stroje večinoma dobivamo po sistemu staro za novo ali pri posamičnih odkupih in odkupih celotnih mizarskih delavnic.

Za vsak rabljen stroj nudimo servis in garancijo 6 mesecev.

Če v ponudbi ne najdete stroja, ki ga iščete, nas kontaktirajte.

Prikazuje 1-28 od 28 izdelkov
Ali se nakup rabljenega stroja izplača?
   

Seveda se. Nakupa rabljenega stroja se poslužujejo tako tisti, ki stroj uporabljajo ljubiteljsko (hobi program) kot profesionalci. Rabljen stroj je lahko prav tako odlične kvalitete in zanesljiv, še posebej pa se izkažejo rabljeni stroji, ki niso preveč zdelani. Rabljena kombinirka za les je seveda tudi cenovno precej ugodnejša od nove, pa kljub temu svoje delo opravlja vrhunsko.

Na kaj moram paziti pri nakupu rabljenega stroja?
   

Predvsem na to, koliko 'kilometrine' ima stroj. Če je bil deležen neke zmerne rabe, bo lahko še dolgo deloval brezhibno. Prav tako je dobro, da je bil redno vzdrževan in da ni, logično, prestar. Če vas torej zanima, na primer, rabljena kombinirka za les, povprašajte zlasti po njeni zgodovini in kmalu boste dobili občutek o stanju stroja.

Kako mi lahko ob in po nakupu rabljenega stroja pomagate?
   

Na zalogi imamo veliko rabljenih strojev za obdelavo lesa. Z veseljem vam bomo svetovali o nakupu, za vse stroje, ki jih boste pri nas kupili, pa zagotavljamo tudi servis in vsakršno tehnično pomoč. Če potrebujete prevoz in montažo stroja, smo tu za vas, hkrati pa vas bomo tudi poučili o uporabi stroja. Na nas se lahko zanesete.

Nastavitve

Menu