Kategorije

Rezkalni stroji

Rezkalni stroj za profesionalno uporabo - Lestroj d.o.o.

V našem podjetju Vam nudimo SCM rezkalne stroje narejene in opremljene z najnovejšo tehnologijo. Rezkarji serije NOVA, CLASS ter Linvincibile so kakovostne izdelave, robustne konstrukcije ter omogočajo varno uporabo rezil z vsemi varnostnimi sistemi. Medtem, ko je serija rezkarjev Minimax cenovno dostopnejša in zasedejo manj prostora v delavnici.

Rezkalni stroji v naši ponudbi imajo litoželezno delovno mizo, zaščitno kapo, možnost nagiba vretena, učinkovit odsesovalni sistem ter natančna vodila za pomik in nastavitev rezkalnega agregata.

Serija Linvincibile sodi v najvišji rang rezkalnih strojev. Njihova posebnost je avtomatska nastavitev vseh sedmih osi ter neposredno na gred vezan glavni motor brez jermenskih prenosov, kar omogoča manj vzdrževanja in boljšo energijsko učinkovitost.

V ponudbi se zagotovo najde rezkalni stroj, primeren za vsako manjšo delavnico kot tudi večji mizarski obrat. Vsi rezkarji so izdelani v Italiji, kjer je tudi sedež podjetja SCM Group.

Na kaj moram biti pozoren, če kupujem rezkalni stroj?
   

Pri nakupu je treba biti pozoren na več stvari, v osnovi pa seveda na to, da boste za svoj denar dobili kar največ. Razmislite, kako pogosto boste ta stroj uporabljali, izberite primerno moč motorja, dolžino vretena, dimenzije mize in samega stroja, morebitne dodatne funkcije … Glejte na kakovosten izdelek in ne nujno samo na ceno. Pri izbiri smo vam lahko v veliko pomoč.

Kateri rezkalni stroji so na voljo?
   

Pri nas dobite rezkalni stroj znamke SCM v več različicah, ki so primerne za profesionalno in ljubiteljsko rabo. Poleg samih strojev pa imamo pestro ponudbo dodatnih sestavnih delov, tako da boste pri nas zagotovo dobili stroj po svojih potrebah.

Kako težki so rezkalni stroji?
   

Takšen stroj je največkrat kar konkretno težak, recimo tudi pol tone in več. Zato ob nakupu razmišljajte tudi o samem transportu in o tem, kako ga boste postavili. Vedite, da takšen stroje zavzema tudi kar precej prostora, zato predvidite tudi to.

Nastavitve

Menu