Rezkalni stroj za profesionalno uporabo - Lestroj d.o.o.

Rezkalni stroji

Rezkalni stroj za profesionalno uporabo - Lestroj d.o.o.

V našem podjetju Vam nudimo SCM rezkalne stroje narejene in opremljene z najnovejšo tehnologijo. Rezkarji serije NOVA, CLASS ter Linvincibile so kakovostne izdelave, robustne konstrukcije ter omogočajo varno uporabo rezil z vsemi varnostnimi sistemi. Medtem, ko je serija rezkarjev Minimax cenovno dostopnejša in zasedejo manj prostora v delavnici.

Rezkalni stroji v naši ponudbi imajo litoželezno delovno mizo, zaščitno kapo, možnost nagiba vretena, učinkovit odsesovalni sistem ter natančna vodila za pomik in nastavitev rezkalnega agregata.

Serija Linvincibile sodi v najvišji rang rezkalnih strojev. Njihova posebnost je avtomatska nastavitev vseh sedmih osi ter neposredno na gred vezan glavni motor brez jermenskih prenosov, kar omogoča manj vzdrževanja in boljšo energijsko učinkovitost.

V ponudbi se zagotovo najde rezkalni stroj, primeren za vsako manjšo delavnico kot tudi večji mizarski obrat. Vsi rezkarji so izdelani v Italiji, kjer je tudi sedež podjetja SCM Group.

Najbolj optimalna rešitev za vsako proizvodnjo! Idealno razmerje učinkovitost/cena! Tehnološke rešitve kot so FAST sekcijska delovna miza, FLEX-ONE zaščitna kapa, T-SET hitra menjava orodja ter programatorja Easy ter...
Rezkalni stroj serije CLASS brez nagiba agregata, vendar močnejše konstrukcije. Super izbira za morebitno sestavo konfiguracije stroje za operacijo ČEPLENJA večjih elementov.
Vrhunski rezkalni stroj serije CLASS je primeren za zahtevnejše uporabnike. Rezkar ima nagib vretena od +45° do -45°, motor moči do 9 kW, dolžino vretena 140 / 180 mm in maksimalni premer orodja 320 mm.
Profesionalni rezkalni stroj serije ELITE z aluminijastim vozom, podporno roko, motorjem moči 5 kW, maksimalnim premerom orodja 240 mm in dolžino vretena 125 mm. Rezkar bo zadovoljil veliko kupcev, ki želijo...
Najmanjši rezkalni stroj podjetja SCM z aluminijastim vozom, možnostjo podporne roke in nagiba vretena. Rezkar ima motor moči 5 kW, dolžino vretena 100 mm in maksimalni premer orodja 210 mm.
Dvostranski formatizer se uporablja za različne delovne korake kot so razrez, profiliranje, čepljenje, brazdanje, utorjenje, vrtanje… . Lahko obdelujemo obdelovance iz masivnega lesa, lesnih kompozitov in drugih...
Prikazuje 1-14 od 14 izdelkov
Na kaj moram biti pozoren, če kupujem rezkalni stroj?
   

Pri nakupu je treba biti pozoren na več stvari, v osnovi pa seveda na to, da boste za svoj denar dobili kar največ. Razmislite, kako pogosto boste ta stroj uporabljali, izberite primerno moč motorja, dolžino vretena, dimenzije mize in samega stroja, morebitne dodatne funkcije … Glejte na kakovosten izdelek in ne nujno samo na ceno. Pri izbiri smo vam lahko v veliko pomoč.

Kateri rezkalni stroji so na voljo?
   

Pri nas dobite rezkalni stroj znamke SCM v več različicah, ki so primerne za profesionalno in ljubiteljsko rabo. Poleg samih strojev pa imamo pestro ponudbo dodatnih sestavnih delov, tako da boste pri nas zagotovo dobili stroj po svojih potrebah.

Kako težki so rezkalni stroji?
   

Takšen stroj je največkrat kar konkretno težak, recimo tudi pol tone in več. Zato ob nakupu razmišljajte tudi o samem transportu in o tem, kako ga boste postavili. Vedite, da takšen stroje zavzema tudi kar precej prostora, zato predvidite tudi to.

Nastavitve

Menu