Brusilni stroj za les - Lestroj d.o.o.

Robne brusilke

Brusilni stroj za les - Lestroj d.o.o.

Za vas imamo pestro ponudbo robnih brusilk. Cenovno najugodnejši brusilni stroj za les je Woodma MM2315, dostopne so znamke Houfek, popolnoma profesionalne pa znamk Lasm Volpato in Rehnen. Vse imajo oscilacijo traku.

Cenovno dostopnejše so enostranske z ravno brusno površino in nagibom delovne mize.
Nekoliko dražje so dvostranske s brusnim tamponom in dodatno opremo za brušenje okroglin.

Za brušenje profilov so na voljo specialni brusilni stroji za les z različnimi agregati (ščetke + brusni trak s tamponom) serije LS. Za brušenje profilov in strukturiranje (učinek starega lesa) so na voljo krtačni stroji tako za brušenje robov kot tudi za ploskev.

Posebnost Rehnen R300 je širina brusnega traku (300 mm). Namenjena je brušenju robov višjih obdelovancev, ob enem pa je stroj še vedno kompakten, saj zasede le 1250 x 750 mm površine v delavnici.
Prikazuje 1-9 od 9 izdelkov
Kateri brusilni stroj za les priporočate za brušenje robov?
   

Za odlično se vedno znova izkaže robna brusilka, ki je izdelana prav s temi nameni – torej, da kvalitetno obrusi robove. Lahko izberete preprostejše ali napredne. Med osnovne zagotovo spada enostranska brusilka, če bi na primer radi brusili okrogline, pa si lahko zagotovite dodatno opremo s prav tem namenom.

Kakšne možnosti nudijo brusilni stroji?
   

Spet je vse odvisno od vaših želja in posledično izbire. Poleg enostavnega brušenja robov lahko robna brusilka ponudi tudi nagibno delovno mizo, možnost poliranja, oscilacijo agregata in traku, različne širine traku in podobno. Takšne brusilke so lahko tudi dvostranske z brusnim tamponom in seveda z dodatno opremo.

Kje lahko dobim dodatne nasvete za izbiro brusilnega stroja za les?
   

Če vas zanima brusilni stroj za les, vas vabimo, da stopite v stik z nami. Oglasili se vam bomo v najkrajšem mogočem času in vam svetovali po najboljših močeh. Prepričani smo, da lahko skupaj najdemo najboljšo rešitev za vaše potrebe.

Nastavitve

Menu