Skobeljnik: poravnalke / debelinke - Lestroj d.o.o.

Poravnalke / Debelinke

Skobeljnik: poravnalke / debelinke - Lestroj d.o.o.

Kombinacija stroja poravnalke debelinke je izredno priljubljena med hobi mizarji kot tudi pri večjih mizarskih obratih.

Debelinka poravnalka zasede manj prostora in omogoča dve funkciji obdelave v enem stroju. Poravnalna delovna miza na vrhu, ter debelinski skobeljni stroj spodaj. Kombinirani stroj z dvema operacijama je dobavljiv od širine 260 mm pa vse do 520 mm. Dolžina poravnalke pa sega od 1200 mm pri najmanjšem ter do 2350 mm pri največjem stroju.

Izbirate lahko med tremi različnimi tipi skobeljnih glav: navadna, Tersa ter spiralna (Xylent).
V največji meri zastopamo stroje SCM ter Minimax.

Prikazuje 1-9 od 9 izdelkov
Kaj je skobeljnik?
   

S to besedo najpogosteje poimenujemo stroj, ki združuje funkciji poravnalke in debelinke. Takšen stroj se v mnogih primerih izkaže za odlično možnost, saj v enem samem aparatu nudi več funkcij, s tem pa seveda zavzame tudi manj prostora. Največkrat je na površini delovne mize nameščena poravnalka, s katero zravnamo želene ploskve lesenih kosov, pod to mizo pa je debelinka, s pomočjo katere kose obdelamo na vnaprej določeno širino.

Kateri skobeljnik je najbolj priljubljen?
   

Med mizarskimi mojstri so zelo priljubljeni skobeljniki znamk SCM in Minimax. Oboje imamo na voljo v več različicah in za različne zahteve, saj vsi vemo, da profesionalna raba zahteva nekoliko konkretnejše naprave kot hobi program.

Kam se lahko obrnem, če se ne morem odločiti?
   

Glede na to, da imamo vrsto let izkušenj in dovolj znanja, smo pravi naslov za nasvet zagotovo mi. Če imate kakršna koli vprašanja ali dileme, nas kontaktirajte in skupaj bomo izbrali najboljšo možnost za vas. Verjamemo, da bomo za vas izbrali najboljši skobeljnik, kar ga lahko na trgu dobite.

Nastavitve

Menu