Kategorije

Tračne žage

Tračna žaga po dostopni ceni - Lestroj d.o.o.

Tračne žage so izredno priljubljen lesnoobdelovalni stroj, saj v primeru manjše delavnice zavzame malo prostora. Omogoča tako raven reze višjih obdelovancev, kot tudi natančno rezanje okroglih elementov ter okroglin. Dodatno pa k namenu obdelave prilagodimo še širino/tip tračnega lista. Naš program tračnih zajema Woodma žage, ki so nizkocenovnega ranga in primerna predvsem za hobi uporabnike, ki vseeno želijo težji/večji stroj. Minimax S45n serija, ki je zadnja leta izredno popularna. Njene odlike so Izjemna natančnost, kvaliteta, močan motor, ter cenovna dostopnost. Za mizarske delavnice in večje proizvodne obrate pa je proizvajalec Centauro sinonim za kakovost in robustnost tračnih žag. Izbira med velikostmi koluta žag sega od 400 pa vse do 1000mm in za žagarske obrate se v ponudbi najdejo tudi tračne cepilke s podajalnikom ali brez.

Za kaj se uporablja tračna žaga?
   

Tračne žage so namenjene zlasti natančnemu obdelovanju lesa in primerljivih materialov, žaganju okroglin, ovalnih elementov ... Takšna žaga je stabilna, močna in natančna, hkrati pa cenovno dostopna tudi tistim, ki jim je obdelovanje lesa morda le hobi.

Kakšne tračne žage so primerne za večje industrijske obrate?
   

Če potrebujete žago, ki bo vsakodnevno in redno v uporabi, potem izbirajte med modeli žag proizvajalca Centauro. Njihove žage so robustne in močne, kakovostne in prilagodljive, tako da omogočajo vsestransko uporabo.

Katere so največje prednosti tračnih žag?
   

Ena od prednosti je zagotovo to, da žaga zavzame le malo prostora, hkrati pa lahko opravi veliko delo. Tračne žage lahko uporabljate za ravne kot ukrivljene reze, čemur boste seveda prilagodili širino samega rezila, sicer pa so takšne žage kljub vsemu težak in stabilen stroj, ki se odlično obnese tako v domači delavnici kot večjem obratu.

Nastavitve

Menu

Ustvari račun za uporabo liste želja.

Prijava