Dvižna miza in transporterji - Lestroj d.o.o.

Transporterji in dvižne mize

Dvižna miza in transporterji - Lestroj d.o.o.

Dvižne mize in transporterji so namenjeni za lažjo manipulacijo z materiali ter olajšanim fizičnim delom uporabnika stroja.
So rešitev za prilagoditev delovnega mesta in razbremenitev delavca.

Preprečujejo poškodbe hrbta, bolečine v vratu in prekomerni napor, kar za delodajalca pomeni manjšo odsotnost zaposlenih.

Nudimo vam:

- valjčne proge,

- dvižne mize,

- stojala za sušenje lakiranih elementov,

- vrtljiva stojala za lakiranje,

- povratne proge za robne lepilke, kontaktne brusilke ter stroje za manipulacijo plošč.

Zastopamo proizvajalce kot so SCM, Mahros, Rehnen,…

SCM LIFTER je odličen pripomoček za prenašanje večjih elementov, ki je še posebej primeren za hitro in varno prenašanje vseh vrst laminiranih lesnih kompozitnih materialov, ki jih je mogoče prijeti s pomočjo vakuuma....
Lakirno stojalo Rehnen VARIOFLEX Lakirno stojalo Rehnen VARIOFLEX
NOVO
NA ZALOGI
Posebna ponudba
1.147,41 € 1.207,80 €
Zložljivo lakirno stojalo Varioflex, nemškega proizvajalca REHNEN, je prostorna in elegantna rešitev za shranjevanje lakiranih obdelovancev.  Možnost nakupa dodatnih sredinskih vertikalnih nosilcev in dodaten set palic.
Lakirno stojalo Rehnen ECOFLEX Lakirno stojalo Rehnen ECOFLEX
NOVO
NA ZALOGI
Posebna ponudba
839,36 € 883,54 €
Stojalo za lakiranje ECOFLEX s transportnimi kolesi ter z možnostjo vstavitve palic tudi z zadnje strani. Nosilnost do 400 Kg. Možnost nakupa dodatnega sredinskega vertikalnega nosilca in dodaten set palic.
72,00 €
Robusten dvižni valjček, ki vam bo olajšal delo v vaši delavnici. Dvižni valjček je težak 11,2 kg saj ima podnožje izdelano iz litine. Dvižni valj vam bo še posebej prav prišel pri skobljanju ali rezkanju daljših...
48,80 €
Nastavljiv dvižni valj za lažje delo v delavnici in na terenu. Uporaba dvižnega valja nam zelo olajša delo pri operacijah žaganja, skobljanja, rezkanja, brušenja in podobno.
Prikazuje 1-27 od 27 izdelkov
Za kaj se uporablja dvižna miza?
   

Takšna miza lahko krepko olajša dvigovanje najrazličnejših bremen, saj omogoča lažje rokovanje z materialom, s tem pa uporabniku pomaga pri opravljanju težkega fizičnega dela. To pa, kot vemo, krepko vpliva tako na človekovo telo kot počutje.

V kakšnih izvedbah so dvižne mize na voljo?
   

Poznamo kar nekaj različic dvižnih miz, na primer valjčne transportne mize, zračne delovne mize, običajne dvižne delovne mize, stojala za lakiranje, hidravlične dvižne mize, dvižni valjčki, premične delovne mize … Naša ponudba je precej obširna, pri izbiri pa smo vam lahko v občutno pomoč.

Kako se dvižna miza upravlja?
   

Lahko si omislite takšno, ki jo upravljate ročno, na primer z vrtenjem ročice, lahko pa izberete hidravlično ali električno. Če jo boste uporabljali precej pogosto, vsekakor priporočamo izbiro nekoliko bolj avtomatizirane dvižne mize.

Nastavitve

Menu