Dleta za struženje lesa in ostalo orodje za struženje - Lestroj.si

Orodje in pripomočki za struženje

Dleta za struženje lesa in ostalo orodje za struženje - Lestroj.si

Dleta za struženje lesa so zelo priljubljeni artikli v naši ponudbi. Imamo več različnih kompletov dlet za struženje lesa, ki so primerni za hobi uporabnike, kakor tudi za profesionalne strugarje. Noži so izdelani iz hitroreznega jekla (HSS) ali iz karbidne trdnine (HM).
Za vse začetnike priporočamo dleta za struženje lesa proizvajalca LEMAN, ki so izdelani iz kakovostnih materialov in so nekoliko cenejši. Profesionalnim strugarjem pa priporočamo dleta proizvajalca CROWN iz Velike Britanije, ki slovijo po vrhunskem jeklu, ki omogoča daljše struženje obdelovancev med intervali brušenja. Uporabniki, ki stružijo umetne materiale v kombinaciji z lesom (epoksidne smole) pa priporočamo dleta iz karbidne trdnine. Njihova glavna prednost je daljša življenjska doba rezalnega robu, manjši odvzemi pri struženju, enostavna zamenjava oblike rezila, …
Vsa dleta za struženje lesa so izdelana iz kakovostnih materialov, njihov ogled pa je možen tudi v naši trgovini v Trzinu.

1.427,00 €
Vrhunska namizna stružnica JET z brezstopenjsko nastavitvijo hitrosti. Stružnica je izdelana iz litega železa in je težka 55 kg, to nam omogoča struženje z minimalnimi tresljaji. Glavna prednost stružnice pa je...
Prikazuje 1-14 od 14 izdelkov
Ali se dleta za struženje lesa dobijo v kompletu?
   

Seveda, takšno orodje je na voljo v večdelnih setih, ki so lično in priročno zapakirani ter pripravljeni na varno shranjevanje in transport. Največkrat se takšna dleta oziroma strugarski noži dobijo v nekaj širinah, tako da lahko s pomočjo enega seta opravljate tudi tista podrobnejša in natančnejša strugarska dela.

V čem se strugarski noži razlikujejo med seboj?
   

Poleg samih dimenzij in oblik se ta dleta med seboj razlikujejo tudi po kvaliteti – zlasti glede na material, iz katerega so izdelana (karbidna trdnina ali vrhunsko jeklo). Tisti noži, ki so izdelani iz karbidne kamnine, so namenjeni obdelavi tudi trših materialov in zato primerni za profesionalno uporabo.

Kje najdem kvalitetna in ugodna dleta za struženje za ljubiteljsko rabo?
   

Pobrskajte po naši spletni trgovini, lahko pa nas seveda tudi obiščete v fizični prodajalni in si ponudbo ogledate v živo. Za vas smo pripravili kvalitetne izdelke, ki so hkrati cenovno dostopni. Svetovali vam bomo pri izbiri dlet tako za ljubiteljsko kot profesionalno rabo, zato nam lahko zaupate.

Nastavitve

Menu