Svedri za mozničarko in za vrtanje lesa - Lestroj d.o.o.
Filter

Subcategories

Delovna dolžina (mm)

Premer (D) (mm)

Premer (mm)

Vpetje (mm)

Categories level 1

Categories level 1

Skupna dolžina (mm)

Maksimalna globina vrtanja

Dolžina (mm)

Svedri

Svedri za mozničarko in za vrtanje lesa - Lestroj d.o.o.

V naši ponudbi svedrov za les in pribora je stalno v zalogi več kot 2500 izdelkov. Na voljo so iz legiranega jekla, karbidne trdnine in tudi diamanta, izbirate pa lahko med premeri od 1 do 150 mm. Najbolj prodajani so svedri HM (vidia), ki nam omogočajo enostavno, kakovostno vrtanje. Na voljo imamo tudi veliko specialnih pripomočkov in rezil, kot so svedri za izdelavo lesnih krp, strojni za izdelavo utorov, grezila, nastavki za avtomatske stroje in kronske žage. Za ugodnejši nakup priporočamo sete v priročnih kovčkih za shranjevanje.

Prikazuje 1-28 od 65 izdelkov
So svedri na voljo tudi v kompletih?
   

Seveda. Pri nas lahko dobite različne sete svedrov, kjer boste v enem kovčku oziroma embalaži našli različne svedre za različne potrebe. Če se ukvarjate z lesno dejavnostjo, svedrov verjetno nikoli ni preveč. A če izdelke vzamete v setu, so priročno zapakirani in primerni za transport ter delo na terenu, poleg tega so lepo pospravljeni in tako imate ves čas na voljo več svedrov na enem mestu.

Kakšni svedri so najprimernejši za les?
   

Seveda poznamo neke univerzalne oziroma klasične svedre za les, ki se dobro obnesejo v različnih pogojih, saj so izdelani iz kakovostnih materialov. Je pa vseeno dobro imeti še nekaj specialnih svedrov, kot so na primer svedri mozničarji, kronski svedri in žage, različni nastavki za svedre, kakšen droben pribor in še kaj.

Kje je na voljo obširna ponudba svedrov za les?
   

Obiščite našo spletno stran in našli boste številne svedre za les, ki slovijo po svoji kakovosti in dolgi življenjski dobi. Vabimo vas, da si ponudbo podrobno ogledate, seveda pa se lahko oglasite tudi v naši fizični prodajalni, kjer smo vam ves čas na voljo tudi za vsa vprašanja.

Nastavitve

Menu