Debelinke za profesionalno uporabo - Lestroj d.o.o.

Debelinke

Debelinke za profesionalno uporabo - Lestroj d.o.o.

Debelinski skobeljni stroj je nepogrešljiv v mizarski delavnici. Pri nas vam ponujamo debelinke znamke SCM Group, različnih delovnih širin ter izvedb.

Vse debelinke imajo na izbiro tri različne tipe skobeljnih glav: navadna, Tersa ter spiralna (Xylent).

Debelinke Minimax so na voljo od širine 410 pa do 520 mm, SCM od 520 do 630 mm ter najzmogljivejša verzija L'invincibile širine 630 mm.

Debelinka je osnovni skobeljni stroj za mizarja. Običajno se uporablja v kombinaciji s poravnalko, ki nam omogoča poravnavanje spodnje ploskve obdelovanca, preden ga obdelamo z debelinko.
Ta omogoča skobljanje na želeno debelino oz. višino materiala ali lesa. Stroj lahko opremite z navadno skobeljno glavo ali pa vse bolj zaželeno spiralno skobeljno glavo Xylent, ki bistveno zmanjša hrupnost in volumen odpadnega materiala ter izboljša končno kakovost obdelovancev in tudi optimalno obdelavo grč.

Prikazuje 1-3 od 3 izdelkov
Čemu so namenjene debelinke?
   

Kadar je treba kose lesa stanjšati na neko vnaprej določeno debelino, se debelinka oziroma debelinski skobeljni stroj izkaže za odlično možnost. Omogoča namreč, da les enakomerno obdelamo, kar naredimo s preprostim vstavljanjem v aparat (pod skobeljno glavo). Debelinko najpogosteje uporabljamo v kombinaciji s poravnalko, ki je namenjena temu, da poravnamo vsaj eno ploskev lesa, saj je tako tudi obdelava z debelinko lažja in preprostejša.

Kakšne širine debelink so na voljo?
   

Debelinke so vam pri nas na voljo v več širinah, pri čemer je spet treba poudariti, da je večja širina namenjena obdelavi širših kosov lesa, hkrati pa se lahko zgodi, da je takšna naprava dimenzijsko večja in seveda zavzema več prostora. Nudimo vam stroje različnih delovnih širin vse do 630 milimetrov in različno velikih delovnih površin.

Katere vrste debelink so namenjene profesionalni rabi?
   

Zlasti tiste z veliko močjo in takšne, ki omogočajo čim večjo debelino ter širino obdelovancev. Dobro je, da debelinka nudi tudi različne možnosti nastavitev in prilagoditev obdelave ter preprosto menjavo pogonskih valjev. Kontaktirajte nas, pomagali vam bomo pri izbiri.

Nastavitve

Menu