Vakuumska črpalka za lesno industrijo - Lestroj d.o.o.

Vakuumske črpalke

Vakuumska črpalka za lesno industrijo - Lestroj d.o.o.

Vakuumska črpalka – suho tekoče lamelna.

Kakovostna vakuumska črpalka za lesno industrijo z 2 – letno garancijo!
Cenovno dostopne, predvsem pa bistveno nižji stroški vzdrževanja.

Original tovarniške lamele set 5 kosov za 349 eur + ddv!

Vakuumske črpalke uporabljamo pretežno za stroje CNC, in sicer za pritrditev obdelovancev za vakuumska prijemala neposredno na delovno mizo.
Suhotekoče lamelne se uporabljajo v lesni industriji, kjer je veliko prahu, saj niso občutljive na slabše delovne pogoje v primerjavi z oljnimi vakuumskimi črpalkami. Puhala imajo običajno večji pretok zraka in manjši podtlak v primerjavi z vakuumskimi črpalkami. Namenjene so za uporabo na bolj poroznih materialih, kot je MDF, zaradi nižje cene in dostopnosti pa jih uporabljajo tudi na klasičnih strojih CNC ali Nesting.

Seriji KV160 in KV250 nudita izredno kakovostne suhotekoče lamelne vakuumske črpalke, namenjene za klasične in  stroje Nesting CNC.

Odlikujejo jih zanesljivo delovanje, nizki stroški vzdrževanja in zelo dostopna cena.

Priporočamo! Garancija traja 18 mesecev.

Vakuumska črpalka Becker VTLF 2.250 Vakuumska črpalka Becker VTLF 2.250
Posebna ponudba
3.650,85 € 4.867,80 €
Vakuumska črpalka Becker VTLF 2.250 je brezoljna vakuumska črpalka namenjena za neprekinjeno delovanje. Uporablja grafitne kompozitne lopute ki ne potrebujejo mazanja. Potrebuje le minimalno vzdrževanje in ne zahteva...
Prikazuje 1-5 od 5 izdelkov
Kaj je vakuumska črpalka?
   

Če govorimo o lesni industriji, gre v primeru vakuumske črpalke za napravo, s pomočjo katere različne kose lesa oziroma primerljivega materiala pritrdimo na delovno površino, na primer na delovno mizo CNC stroja. S pomočjo takšne naprave vam tako plošče ne bodo več 'bežale' po mizi.

Katere prednosti imajo dobro izbrane vakuumske črpalke?
   

Nekatere črpalke delujejo brez olja, njihovo vzdrževanje pa je preprosto. Delujejo tiho, imajo zračno hlajenje, dolgo življenjsko dobo ter imajo vgrajen notranji filter. Ena od prednosti premišljeno izbrane črpalke je zagotovo tudi dostopna cena.

Kam se lahko obrnem po pomoč pri izbiri?
   

Če vas zanima vakuumska črpalka, nas kontaktirajte in pomagali vam bomo izbrati najboljši primerek za vaše razmere. Zaupajte nam svoje skrbi in dileme, na nas naslovite vprašanja, mi pa se bomo potrudili, da za vas izberemo najboljše, kar lahko. Zavedamo se namreč, da je najboljša stranka zadovoljna stranka.

Nastavitve

Menu