Categories

Makita sanders

Makita sanders
Kakšen brusilnik za les naj izberem?
   

Odvisno od tega, kateri material boste brusili, in kakšen je želeni končni videz obrušene površine. Ekscentrični ročni brusilniki so primerni za različno rabo – od ljubiteljske do profesionalne –, poleg tega takšen brusilnik površino brusijo enakomerno in skoraj ne puščajo sledi.

Kaj je poleg brusilnika še pomembno pri brušenju?
   

Med pomembne komponente kvalitetnega brušenja je zagotovo skrbno izbran brusni papir, ki ga lahko dobite v najrazličnejših granulacijah. Bolj grobi papir bo seveda odvzel več materiala hkrati, tisti bolj fini pa je namenjen končnemu brušenju, skorajda poliranju materiala. Seveda pa je pomembna tudi sama izvedba dela, zato priporočamo, da brusilnik za les najprej dobro preizkusite, ga začutite, osvojite tiste najboljše gibe, ki jih potrebujete za dobro brušenje. Vaja dela mojstra.

Kje je na voljo obsežna ponudba brusilnikov za les?
   

Na naši spletni strani lahko pobrskate po ponudbi, ki zajema najrazličnejše brusilnike različnih blagovnih znamk. Tu najdete tračne in ekscentrične brusilnike za vsestransko rabo, za vsakršno pomoč pri izbiri in seveda dodatnih informacijah pa smo vam ves čas na voljo.

Settings

Menu