Enoročni skobeljni stroj FESTOOL EHL 65 EQ-Plus

Enoročni skobeljni stroj FESTOOL EHL 65 EQ-Plus

Znamka:

Z lahkimi 2,4 kg in s kompaktnim dizajnom, električni oblič EHL 65 EQ-Plus ni le najlažji in najnižji enoročni oblič v svojem razredu, temveč tudi najzmogljivejši v svojem razredu.

472,00 €
Zadnji artikli na zalogi
Referenca:
015812
Opis

Enoročni oblič EHL 65 EQ-Plus

Nekoliko spremenjen. Zelo izboljšan.

Z lahkimi 2,4 kg in s kompaktnim dizajnom, električni oblič EHL 65 EQ-Plus ni le najlažji in najnižji enoročni oblič v svojem razredu, temveč tudi najzmogljivejši. 4 mm oblanje in 23 mm dodatne globine, odlična obdelava površin zaradi edinstvenega spiralnega rezila z vlečnim rezom. Z mehkim ročajem in nastavitvijo globine oblanja, upravljanjem z enim gumbom in nezdrsnimi robovi ohišja za varen oprijem. To pomeni, da z obličem lahko upravljate brez napora v vodoravni ali navpični legi, z eno ali obema rokama, z levo ali desno roko. Na kratko: Je ergonomski. Hiter. Natančen. Enoročni oblič za strokovnjake.

 

·         Težak samo 2,4 kg, kompaktne višine, z mehkim oprijemom na ročaju in možnostjo nastavitve globine oblanja, dodatni ročaji za boljšo oporo

·         Tih: spiralno rezilo bistveno zmanjša raven hrupa

·         Največ 4 mm globine oblanja in 23 mm dodatne globine za večjo hitrost in fleksibilnost

·         Možnost nastavitve globine oblanja in spiralno rezilo za visoko kakovost oblane površine in za različna področja uporabe

·         Učinkovito odsesavanje prahu na levi/desni strani – čiščenje potrebno

·         Brez prekinitev – zaradi hitre menjave rezila s samodejnim prilagajanjem se izognete časovno zahtevni in kompleksni nalogi nastavljanja premera rezanja

Uporaba

Osnovna uporaba

·         Obrezovalna dela

·         Montažna dela

·         Načrtovanje ogrodja, obrezovanje, robljenje, izvedba plošč, vrat ipd.

·         Uporaba na mestih, na katerih je zahtevano priročno enoročno upravljanje

Edinstveni rezultati

Oblič EHL 65 deluje z vlečnim rezom, kar zagotavlja izredno natančen rezultat oblanja. Brez površinskih napak, brez popravljanja že opravljenega dela. Vse to omogoča spiralno rezilo, ki deluje pod naklonom in les poravna tako, da obvaruje tako les kot do orodje.

Odlično rokovanje z napravo

Širina oblanja 65 mm omogoča vsestransko uporabo kot montažno ravnilo. Zaradi svoje lahkosti – samo 2,4 kg, je zelo priročen: kompaktna namestitvena višina, z mehkim oprijemom na ročaju in možnostjo nastavitve globine reza, dodatni ročaji za še boljši oprijem. Druge zanimive podrobnosti: udobno upravljanjem z enim gumbom za vklop in izklop.

Hitra menjava rezila

Sistem za zamenjavo rezila s samodejno funkcijo nastavitve odpravi potrebo po prilagoditvi premera rezilnega kroga. Praktičen: orodje za zamenjavo rezila je nameščeno neposredno na stroj.

 

 

Za hitro menjavo naprav

Zaradi priključnega sistema, lahko napravo hitro zamenjate – neposredno prek kabla in ne prek vtičnice ali odsesovalnika: en kabel za vse naprave. Tudi če se kabel utrga, ga lahko hitro in enostavno zamenjate.

Ni tišjega

Oblič EHL 65 je v primerjavi z drugimi obliči neprimerljivo tišji. Pravzaprav je tako tih, da je tudi pri delu pod obremenitvijo bolj tih, kot ostali obliči v prostem teku. To pomembno doprinese k varnosti med delom. Slednje je še ena prednost njegove posebne oblike spiralnega rezila.

 

SET VSEBUJE:

·         skobeljni stroj EHL 65 EQ - Plus,

·         stransko vodilo,

·         plastičen kovček,

·         univerzalni Festool šuko kabel.

Podrobnosti izdelka
015812

Podatki

Moč (kW)
0,72
Št.vrtljajev/min (obr/min)
15600
Maksimalna širina skobljanja (mm)
65
Maksimalna globina skobljanja (mm)
0 - 4
Maksimalna globina brazde (mm)
23
Teža (kg)
2,4
Sorodni izdelki

Nastavitve

Menu