Kategorije

Kotne žage

Kotne žage vrhunske kakovosti - Lestroj d.o.o.

Kotne ali potezne krožne žage so enkraten pripomoček za žaganje masivnega lesa, lesnih kompozitnih materialov, aluminijastih profilov in podobnega materiala. Njihova uporaba je zelo enostavna, zato te žage uporablja kopica domačih mojstrov. V naši ponudbi imamo kotne/potezne žage za profesionalne uporabnike, ki jim je pomembno, da je žaga natančna, tiha, lahka in enostavna za uporabo. V naši ponudbi najdete kotne žage proizvajalcev Makita, Festool, Femi, Bosch in drugih. Vse žage pa za kakovostno odrezovanje potrebujejo tudi vrhunske žagne liste, ki si jih lahko ogledate v naši prodajalni v Trzinu ali naši spletni trgovini.

Katere so prednosti kotnih žag?
   

Njihova velika prednost izhaja že iz njihovega imena, saj takšne žage omogočajo žaganje pod določenim kotom. To pomeni, da lahko z njimi hitro in natančno odžagate material pod kotom, ki ga vnaprej določite. Ta žaga je tudi precej prikladnih dimenzij in teže, zato jo zlahka uporabljate tudi na terenu.

Kakšne materiale lahko žagamo s kotnimi žagami?
   

Kotna žaga je primerna za obdelavo masivnega lesa, materialov, ki so iz lesnih kompozitnih materialov (iverka, vezane plošče …), pa tudi za žaganje aluminijastih profilov in podobno. Žaga je zato primerna zlasti za kakšne mizarske mojstre, uporabna je v gradbeništvu, krovstvu in še kje.

Kje dobim odlične kotne žage?
   

Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo na spletni strani ali pa kar v fizični prodajalni. Poleg širokega izbora kotnih žag imamo na voljo tudi najrazličnejše žagne liste – njihov izbor bomo seveda prilagodili vašim potrebam. Če sami niste povsem prepričani o svojem izboru, pa smo seveda tu za vas. Radi vam bomo pomagali izbrati izdelek, ki bo odlično izpolnjeval svoje naloge.

Nastavitve

Menu

Ustvari račun za uporabo liste želja.

Prijava