CNC obdelovalni center za ostrešja in CLT plošče SCM AREA

CNC obdelovalni center za ostrešja in CLT plošče SCM AREA

Znamka:

SCM AREA je idealna rešitev za natančen razrez, izdelavo utorov in izvrtin v večje obdelovance kot so CLT in X-lam plošče. AREA z inovativno opremo postavlja nove standarde na področju inovativne proizvodnje masivnih hiš in objektov.

 

 

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:

Opis

CNC obdelovalni center SCM AREA

SCM AREA je inovativen 5-osni CNC obdelovalni center z mobilno vgradno konstrukcijo in modularno sestavo za obdelavo velikih gradbenih elementov iz lesa, kot so CLT / X-lam plošče za stene, ravne in ukrivljene konstrukcijske tramove.

CNC obdelovalni center omogoča obdelavo elementov do širine 4,5 m in dolžine 50 m.

Enostaven dostop do delovne mize nam omogoča enostavno nalaganje elementov z uporabo drsnih stez.

Preprosta obdelava zelo debelih elementov (do 360 mm) in uporaba krožnih žag s premerom do 1020 mm, s posebej zasnovano enoto za obdelavo s 5 osi.

Agregat omogoča tudi uporabo verižne žage s katero hitro in natančno odžaga odprtine, naredi globoke utore z nesting tehnologijo na vseh straneh obdelovanca.

Na stroju lahko obdelujete tudi manjše obdelovance, ki jih vpnete s pomočjo vakuumskih prijemal. Prijemala so enostavno nameščena po celotni delovni površini.

Enostavna uporaba stroja in popolna integracija s priljubljeno programsko opremo Maestro Beam & Wall.

Zahvaljujoč 3D simulacijski opremi izračunamo natančne delovne čase in se izognemo tveganju trkov orodij.

Podrobnosti izdelka

Podatki

Maksimalna širina obdelovanca
3200 - 4500 mm
Maks. višina obdelave (mm)
360 mm
Delovna dolžina (mm)
10000 - 50000 mm
Moč motorja (kW)
30
Maks. premer lista žage
1020 mm
Poraba zraka
300 Nl/mix
Teža (kg)
16000 -
Sorodni izdelki
SCM OIKOS X je idealna rešitev za izdelavo nosilcev za ostrešje, obdelavo lepljenih nosilcev, tramov,...  OIKOS z inovativno opremo postavlja nove standarde na področju inovativne proizvodnje masivnih hiš in objektov....
SCM Hypsos je ultra univerzalni CNC stroj. Hypsos je izdelan v priznani tovarni CMS, navdušuje predvsem proizvajalce masive, saj gre za tehnologijo za izdelavo večjih 3D elementov z zahtevnimi oblikami, ki je prvič...
CNC stroj za vrtanje, rezkanje in robno lepljenje Morbidelli P800 ravnih in softformiranih robov.  P800 obdeluje do 6360 po x osi in 1830 mm po y osi, robi do debeline 84 mm. Nadgradnja zelo znanega tipa Morbidelli...

Nastavitve

Menu