CNC Obdelovalni center SCM OIKOS X

CNC Obdelovalni center SCM OIKOS X

Znamka:

SCM OIKOS X je idealna rešitev za izdelavo nosilcev za ostrešje, obdelavo lepljenih nosilcev, tramov,...  OIKOS z inovativno opremo postavlja nove standarde na področju inovativne proizvodnje masivnih hiš in objektov.

 

 

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:

Opis

CNC OIKOS je opremljen z nakladalno in razkladalno napravo za obdelavo nosilcev in elementov z dolžino do 20 m in širino do 4,8 m. Višina obdelave po z-osi je 500 mm!

6 osni 13 Kw agregat obdeluje brez obračanja materiala na vseh 4 strani s pomočjo pestre izbire orodij.  Z zmogljivim skladiščem orodja, ki sprejme tudi večja orodja, kot je krožna žaga premera 600 mm, je v vsakem trenutku mogoča katerakoli obdelava.

Programska oprema Maestro Beam/Wall je prijazna za uporabo in dovolj zmogljiva, obenem pa povezljiva z večino rešitev CAD/CAM na trgu.

Morebitne trke orodja z obdelovancem uspešno preprečuje 3D-simulator na stroju.

Tehnologijo OIKOS so v svoje proizvodnje že integrirali najbolj cenjeni proizvajalci v svojem segmentu:

Binderholz, Avstija                                            

Schneider – Best wood, Nemčija

Fleischmann Holzbau, Švica

Podrobnosti izdelka

Podatki

Maksimalna širina obdelovanca
1250
Maks. višina obdelave (mm)
300
Delovna dolžina (mm)
1200 - 24000 mm
Moč motorja (kW)
25
Poraba zraka
1300 Nl/min
Teža (kg)
20000
Sorodni izdelki
SCM Hypsos je ultra univerzalni CNC stroj. Hypsos je izdelan v priznani tovarni CMS, navdušuje predvsem proizvajalce masive, saj gre za tehnologijo za izdelavo večjih 3D elementov z zahtevnimi oblikami, ki je prvič...
CNC stroj za vrtanje, rezkanje in robno lepljenje Morbidelli P800 ravnih in softformiranih robov.  P800 obdeluje do 6360 po x osi in 1830 mm po y osi, robi do debeline 84 mm. Nadgradnja zelo znanega tipa Morbidelli...

Nastavitve

Menu