Posoda GLUE STATION KDT

Posoda GLUE STATION KDT

Posoda za vzdrževanje, segrevanje in shranjevanje lepilnih kotličkov.

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:

Opis

1. Čiščenje lepilnih kotličkov PUR /EVA lepil

“Glue station KDT “ ima stikalo za motoriziran pogon levo in desno za učinkovito čiščenje lepilnih kotličkov kot so SGP in ostali. Še posebej uporabno pri čiščenju PUR lepil iz lepilnih kotličkov. Ko lepilo PUR ni v uporabi za daljše obdobje, je pomembno, da kotliček temeljito očistite, da preprečite njegovo zasušitev in morebitno blokado sistema.

2. Shranjevanje PUR lepila do 72 ur

Z našim inovativnim sistemom za upravljanje zraka v rezervoarju lahko zagotovimo optimalno ohranjanje kakovosti poliuretanskega lepila v kotličku  do 72 ur. Zahvaljujoč sofisticiranemu programu za upravljanje podtlaka, lahko v GLUE STATION KDT shranite dve posodi z lepilom. Ta sistem vam omogoča, da med delovnimi premori, menjavo barv ali lepil, ohranite lepilo sveže in pripravljeno na nadaljnjo uporabo.

 

3. Integrirano predgretje lepilnega kotlička

Naša naprava omogoča tudi predgretje lepilnega kotlička, kar pomeni, da lahko brez časovne izgube zamenjate tip ali barvo lepila. Kotliček je mogoče hitro predgreti v vzdrževalnem rezervoarju in je takoj pripravljen za uporabo na stroju.

 

Mobilnost in upravljanje

GLUE STATION KDT je kompaktna samostojna enota, opremljena s kolesi, kar omogoča enostavno premikanje po delavnici. Sistem podpira hkratno upravljanje do treh kotličkov za lepilo – dva znotraj posebnega rezervoarja in enega v zunanjem položaju z motorizacijo za čiščenje, vzdrževanje in menjavo lepila. Vsi lončki so opremljeni s termoregulacijo za hitro in učinkovito menjavo procesov.

 

Tehnične specifikacije:

 

Dimenzije: 830x620x862 mm

Teža: 164 kg

Skupna moč: 1,71 kW

 

Nadzorna plošča:

Vključuje stikala za vklop/izklop, varnostno stikalo, stikalo za segrevanje, digitalni prikazovalnik temperature, stikalo za vklop/izklop vakuma ter digitalni prikazovalnik za tlak v posodi.

Podrobnosti izdelka

Nastavitve

Menu