CNC stroj SCM ACCORD 500

CNC stroj SCM ACCORD 500

Znamka:

SCM ACCORD 500 je obdelovalni center, ki združuje kompaktnost, enostavnost uporabe in visoko tehnologijo pri obdelavi vrat, oken, stopnic in masivnih lesenih elementov. 

CNC stroj accord 500 je na voljo tudi v različici PRO-SPACE brez obodnih ščit, idealen za podjetja, ki nimajo na voljo veliko prostora, vendar želijo vrhunski CNC stroj.

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:

Opis

CNC stroj Accord 500 predstavlja popolno sintezo kompaktnosti, preprostosti uporabe in vrhunske tehnologije, ki je potrebna pri obdelavi vrat, oken, stopnic in elementov iz masivnega lesa. Ta izjemno prilagodljiv in zmogljiv stroj je zasnovan tako, da zadovolji vse vaše potrebe po natančnosti in hitrosti, ne glede na kompleksnost projekta.

Accord 500 je na voljo tudi v različici PRO-SPACE brez obodnih zaščit, ki je idealna za podjetja z omejenim prostorom. Ta model omogoča izjemno visoko zmogljivost kljub svoji kompaktni velikosti, kar vam omogoča, da maksimalno izkoristite svoj delovni prostor brez kompromisov glede učinkovitosti.

 

LASTNOSTI:

-          "Gantry" struktura z zaprtim okvirjem omogoča doseganje trdnosti in natančnosti tudi pri največji hitrosti podajanja in v primeru težkih obdelovalnih operacij.

-          Ekskluzivna enota BRC-S, še bolj prilagodljiva in kompaktna, omogoča dokončanje vseh rezalnih, rezalnih in vrtalnih obdelav, značilnih za komponente oken.

-          Z novim skladiščem orodja CADDY 35, edinstvenim po svoji zmogljivosti in integriranim v okvir stroja, vedno na voljo do 102 orodji.

-          Maestro power TMS (Tool Management System), ki poveča zmogljivost shranjevanja in optimizira programiranje. Operaterju ni treba izgubljati časa in energije pri iskanju najprimernejšega orodja: programska oprema lahko prepozna in pokaže natančen položaj orodja v skladišču, s čimer se čas obdelave zmanjša na minimum.

-          Nova transportna naprava za odrezke, ki je samodejno pozicionirana v skladu s programom obdelave, zagotavlja maksimalno učinkovitost sesanja v vseh pogojih.

-          Vse je namenjeno prihranku časa, kar je absolutni ključni koncept te nove ponudbe.

 


VIDEO:

Podrobnosti izdelka

Podatki

X os
3715 - 6715 mm
Y os
1600 mm
Z os
300 mm
Moč motorja (kW)
17 - 21
Podrobnejši opis

ODLIČNO ODSESOVANJE - čisti obdelovanci in orodje

Učinkovito odsesovanje v vseh pogojih in vrstah obdelave, zahvaljujoč računalniškemu pozicioniranju odsesovalne kape, ki ulovi žagovino in jo usmeri v odsesovalno ustje.

Vrhunski rezultati obdelave, tudi pri najzahtevnejših...

Hitra in natančna obdelava obdelovancev tudi pri zahtevnejših oblikah in materialih, zahvaljujoč novi KPX 5-osni enoti, z motorjem moči 17 kW, ki povečuje podajalno hitrost na 15 m/min.

Obdelava tudi večjih obdelovancev


Maestro power TMS

Program MAESTRO power TMS nam poveča izkoristek pri postavitvi orodij v zalogovniku in skrajša čas pri iskanju pravilnega orodja - program bo našel primerno orodje in prikazal njegovo lokacijo.

Zalogovnik orodja CADDY 35

V zalogovniku CADDY 35 imamo lahko vedno na voljo do 102 orodij. To je mogoče zaradi velike kapacitete zalogovnika, ki je integriran v okvir stroja.

Sorodni izdelki
STEHLE Hydro konus HSK 63F STEHLE Hydro konus HSK 63F
Posebna ponudba
316,29 € 372,10 €
Stehle Hydro je univerzalen konus, ki pritrjuje rezkarje s pomočjo hidravlike. Konus lahko uporabljamo na vseh CNC strojih na katere je mogoče vpeti konuse HSK 63F. Delovanje konusa si lahko pogledate na spodnjem...

Nastavitve

Menu