Večlistna krožna žaga MRS 300 A

Večlistna krožna žaga MRS 300 A

Znamka:

Večlistna krožna žaga MRS 300A je stroj za razrez masivnega lesa, delovne širine reza 300 mm in višine odreza do 120 mm. Žaga Mrs-300A je izredno zanesljiv stroj z izredno robustno konstrukcijo ( ohišje stroja - odlitek ) in ima zanesljivi pogonski sistem ( veriga ), regulacijo hitrosti do 30 m/min ter trojnimi varovali za maksimalno zaščito uporabnika. Odlično razmerje med ceno in kvaliteto stroja.

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:

Stanje:
Nov izdelek
Opis

Večlistna krožna žaga s fiksnim vpetjem MRS-300A

Žaga MRS 300A je vstopni model večlistne žage za širinski razrez, ki je namenjen manjšim proizvajalcem in uporabi v industriji. V Sloveniji so ponosni lastniki predvsem tesarski obrati (Tesarstvo Mehlin d.o.o., …) ter tudi industrija (Javor opažne plošče d.o.o. - v njihovi proizvodnji v dnevni uporabi že 8 omenjenih večlistnih žag).

Večlistna žaga MRS300a navdušuje robustna izvedba (ohišje iz sive litine), tehnološko dovršen transportni trak, dolgoletna zanesljivost ter dostopnejša cena v primerjavi s podobnimi stroji.

Podrobnosti izdelka

Podatki

Maksimalna debelina obdelovanca
120 mm
Delovna širina (mm)
300
Hitrost pomika
7,5 - 30 m/min
Moč motorja (kW)
38
Podrobnejši opis

Industrijska transportna veriga

 Veriga na prizmatičnih vodilih zagotavlja maksimalno precizno vodenje. Narejene so iz posebnega jekla, ki je toplotno obdelan za večjo vzdržljivost. Vsak posamezen člen omogoča natančnost pri vodenju posameznega kosa preko žagnega agregata.

Maksimalna zaščita uporabnika

Tri vrste protipovratnih zaščitnih klinov omogočajo maksimalno varnost pri obdelavi in s tem skrbijo za varnost operaterja.

Dodatek za rezanje kratkih ter tankih kosov (opc.)

S to napravo lahko režete tanke lamele ter kratke kose od dolžine 300 mm naprej. Pritisni valji se nahajajo pred napravo ter za pritisno ploščo. Pritisna plošča pritisne obdelovanec tam, kjer je to najbolj potrebno - na mestu razžagovanja. Preciznost reza pri kratkih ali tankih obdelovancih lahko dosežemo le z uporabo te naprave.

Laser za prikaz linije reza (opc.)

Za optimalni razrez se na stroj montira laser, ki nam prikazuje linijo reza, predvsem uporabno za prvo žago, v primeru da obdelovanec predhodno ni »žaman«.

V naslednjem prehodu režemo na vodilo, ki je poravnano s prvo žago ter laserjem.


Sorodni izdelki

Nastavitve

Menu