Arhiv za 2018

PREDSTAVITEV SALIDA TW

5 let pred

Tajvansko podjetje Salida je priznan proizvajalec strojev za brušenje ter krtačenje lesa različnih oblik, profilnih letev, kuhinjskih vrat ter 3-dimenzionalnih plošč. Podjetje nekatere modele proizvaja za priznanega evropskega proizvajalca Quick Wood.

Preberi več

KAKO DNEVNO IZDELATI VEČ KOT 30 KVALITETNIH IZDELKOV IZ PREČNO LEPLJENEGA IN KRTAČNEGA FURNIRJA?

5 let pred

Konkurirati na današnjih trgih je nujno, saj je potrebno svojim kupcem ponuditi izdelke vrhunskih lastnosti, zaradi katerih so edinstveni na svojem področju. Izdelovati tisto, kar zmore vsak, ni več modno in tudi ekonomsko upravičeno ne. Konkurirati je mogoče le z nečim, česar ne more narediti vsak ter s tem tudi dvigniti kvaliteto in za pričakovan izdelek dobiti večji donos.

Preberi več

PRIPRAVLJENI SPREMINJATI PRIHODNOST

5 let pred

Pogovor z Luigijem De Vitom, vodjo prodaje in marketinga skupine SCM, področni vodja skupine SCM

Preberi več

NOVA INDUSTRIJSKA REVOLUCIJA JE RESNIČNA

5 let pred

Čedalje bolj inteligentne naprave z robotsko podprtimi algoritmi, ki lahko vnaprej prepoznavajo okvare. Federico Ratti, vodja oddelka za inovacije skupine Scm, pojasnjuje sedanjost in prihodnost digitalne industrije.

Preberi več

ČAROBNOST DIGITALNEGA

5 let pred

Na programski opremi je nekaj posebnega. Nekaj, kar je bistveno za njeno »virtualno« naravo in odvisno od njene sposobnosti preseganja meja in omejitev fizičnega sveta tako, da med seboj ločuje zapletene elemente in jih razrešuje. Delovni center zadnje generacije je lahko na primer izredno kompleksen, vendar pa to zapletenost poenostavi programska oprema, ki jo vidimo in uporabljamo zato, da obvladujemo kompleksnosti.

Preberi več

DVOSTRANSKI SKOBELJNI STROJI GOODTEK GT

5 let pred

Dvostranski ravnalniki so zasnovani za dvostransko skobljanje lesenih elementov in lesnih materialov. Sestavljen je iz dveh delov: planerja, ki obdeluje element spodaj, in gornje glave, ki obdeluje element od zgoraj, medtem ko vzdržuje potrebno debelino. Ti planerji se uporabljajo v vseh lesno predelovalnih obratih in v malih obrtnih delavnicah. Vsak uporabljen dvostranski skobeljnik je zasnovan v skladu s svojim namenom in cilji.

Preberi več

LESTROJ SERVIS

5 let pred

Zavedamo se pomembnosti servisa. Neprestano vlagamo v ljudi in počasi gradimo ekipo v kateri vlada timski duh po principu
vsi za enega eden za vse. Kjer nobena ideja za rešitev izziva pri odpravi napak na strojih ni slaba, je le kamenček v mozaiku, da čimprej pridemo od izziva do ponovnega zadovoljstva naših strank.

Preberi več

SERVISERJI LESTROJ

5 let pred

V Lestroju so vam na voljo specializirani serviserji za različna področja. Njihove izkušnje in ljubezen do obdelave lesa vam bodo v pomoč pri vaših izzivih.

Preberi več

LESTROJ S POSLOVNIMI PARTNERJI V RIMINIJU

5 let pred

Najpomembneje pa je, da ves čas ostanemo na tekočem s trendi v naši branži. Skozi leto organiziramo več vodenih individualnih ogledov dobro opremljenega razstavnega prostora in tovarne SCM v Riminiju.

Preberi več

MASIVNE LEPLJENE PLOŠČE

5 let pred
Sodobna proizvodnja masivnih lepljenih plošč - ključ do dodane vrednosti!

Lesna podjetja in žagarski obrati ugotavljajo, da prodaja žaganega lesa ne prinaša več želenega dobička. Čeprav ima les številne prednosti, saj je popolnoma naraven material, ima tudi številne slabosti, saj je njegova zgradba zelo nehomogena, dimenzije so zelo različne, raztezanje, ki je naravna značilnost lesa, je dokaj veliko...

Preberi več

Nastavitve

Menu