Pretočni CNC stroj SCM STARTECH CN PLUS-R

Pretočni CNC stroj SCM STARTECH CN PLUS-R

Znamka:

CNC stroj STARTECH CN PLUS je zelo priljubljen pretočni CNC stroj za vrtanje, rezkanje in žaganje. 

Zelo dostopna cena, natančna obdelava, hitri pomiki, možnost uporabe sodobne programske opreme LESTROJBox za pohištvo z uporabo nalepk s črtnimi kodami.

Startech CN Plus zavzame malo prostora in je zelo enostaven za uporabo.

CNC SCM STARTECH CN PLUS je odličen stroj za olajšanje dela v manjših in srednje velikih mizarskih delavnicah.

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:

Opis

Pretočni CNC stroj SCM STARTECH CN PLUS

Majhen, zmogljiv, hiter in univerzalen pretočni CNC stroj za vrtanje, rezkanje in žaganje je namenjen manjši ali srednje veliki mizarski delavnici, ki izdeluje ploskovno pohištvo po naročilu.

Stroj je opremljen z vrtalno enoto s 14 svedri (8 vertikalnih in 6 horizontalnih svedrov). Opcija večje vrtalne enote s 23-imi svedri.

Po X osi je vgrajena utorna žagica za hrbtišča.  Opremljen je tudi z rezkalnim agregatom (s 5,5 kW močjo) za učinkovito izdelavo utorov, kontur, graviranja itd. Za pravilnost vnesenih podatkov skrbi sistem za avtomatsko merjenje oz. kontrolo dimenzij obdelovancev ‘3d Probe’. 

Obdelovanec se po stroju pomika preko premičnih klešč, zato stroj ne potrebuje predhodnega nastavljanja.

Čeprav je stroj po svoji moči in spretnostih zelo zajeten, pa je v zasedanju prostora zelo skromen, saj potrebuje le 5 m². Uspešno se lahko spopade z obdelovanci z maksimalno dolžino do 3000 mm in delovno širino do 900 mm.

V standardni opremi stroja je zmogljiva programska oprema Maestro CAD / CAM, ki omogoča nadgradnjo s programom za izdelavo pohištva Maestro Cabinet.

Podrobnosti izdelka

Podatki

Moč motorja (kW)
5.5
Sorodni izdelki
Mozničarka Startech 27 je najbolj prodajni vrtalni stroj. Ima 27 hitrovpenjalnih vreten, profesionalna vodila z mikrometrično nastavitvijo, 2 pnevmatska pritisna cilindra, pnevmatski nagib vrtalne glave, revolver za...
Mozničarka Minimax Advance AD21 je prvi profesionalni stroj za vrtanje. Ima 21 hitro-vpenjalnih vreten, pnevmatski dvig-spust agregata, alu vodila z omejevalci 3000 mm, zatič za vrtanje pod 45 stopinj in 2 pritisna...

Nastavitve

Menu