Arhiv za June, 2018

LESTROJ SERVIS

4 let pred

Zavedamo se pomembnosti servisa. Neprestano vlagamo v ljudi in počasi gradimo ekipo v kateri vlada timski duh po principu
vsi za enega eden za vse. Kjer nobena ideja za rešitev izziva pri odpravi napak na strojih ni slaba, je le kamenček v mozaiku, da čimprej pridemo od izziva do ponovnega zadovoljstva naših strank.

Preberi več

SERVISERJI LESTROJ

4 let pred

V Lestroju so vam na voljo specializirani serviserji za različna področja. Njihove izkušnje in ljubezen do obdelave lesa vam bodo v pomoč pri vaših izzivih.

Preberi več

LESTROJ S POSLOVNIMI PARTNERJI V RIMINIJU

4 let pred

Najpomembneje pa je, da ves čas ostanemo na tekočem s trendi v naši branži. Skozi leto organiziramo več vodenih individualnih ogledov dobro opremljenega razstavnega prostora in tovarne SCM v Riminiju.

Preberi več

MASIVNE LEPLJENE PLOŠČE

4 let pred
Sodobna proizvodnja masivnih lepljenih plošč - ključ do dodane vrednosti!

Lesna podjetja in žagarski obrati ugotavljajo, da prodaja žaganega lesa ne prinaša več želenega dobička. Čeprav ima les številne prednosti, saj je popolnoma naraven material, ima tudi številne slabosti, saj je njegova zgradba zelo nehomogena, dimenzije so zelo različne, raztezanje, ki je naravna značilnost lesa, je dokaj veliko...

Preberi več

ODSESOVALNA NAPRAVA

4 let pred

Kateri odsesovalni sistem je pravi za vašo mizarsko delavnico?

Preberi več

LINVINCIBILE SIX

4 let pred

REVOLUCIONARNA TRAČNA ŽAGA ZA RAZREZ LAMEL

4 let pred

Rezanje lesa, ki pričara občutek vožnje z Jaguarjem

Se tudi vam dogaja, da se vam odpirajo nove priložnosti, naročila za izdelavo pohištva dežujejo (kar vas sicer navdaja z navdušenjem), vi pa ste kljub temu pod stresom, ker vam nenehno zmanjkuje časa, da bi do predvidenih rokov dostavili izdelke oziroma zaključili delo.

Preberi več

SEJEM 2015

4 let pred

INDUSTRIJA 4.0: PAMETNA TOVARNA V VAŠI DELAVNICI

4 let pred

Digitalizacija se širi na vsa področja in spreminja tako naše dojemanje kot sedanjost in prihodnost delovanja gospodarstva ter celotne družbe. Odslej jo bomo srečevali v prenovljeni preobleki, ki se ji reče industrija 4.0 in se širi v vse sfere uporabe. Velik vtis pa je pustila v industrijskih proizvodnjah najrazličnejših panog. Kako tudi ne bi, saj je njena specialiteta preobrazba klasičnih proizvodenj v inteligentne, digitalne sisteme, ki omogočajo večji nadzor proizvodnih procesov.

Preberi več

SLOVENSKI LESARJI V ITALIJI PRI SKUPINI SCM PRIDOBIVALI NOVO ZNANJE, IDEJE IN POZNANSTVA

PoDomen Stupica 4 let pred

Lestroj je znova poskrbel za svoje stranke s poučno in zabavno ekskurzijo, ki je potekala med 23. in 24. marcem 2017. Okoli 45 lesarjev, ki so bili v večini iz Slovenije, se je odpravilo v Thiene in Rimini na obisk k skupini SCM - proizvajalcu vrhunskih lepilk in strojev.

Preberi več

Nastavitve

Menu