Ravna predrezila

Ravna predrezila

Znamka:

Ravna predrezila so namenjena uporabi s primarnimi žagnimi listi enake širine kot predrezilo. Premer predrezila je 120 mm, debelina pa 3,2 mm.

46,10 €
Premer (D-mm)
Notr. izvrt. (B/d-mm)
Debelina (K/B-mm)
Št. zob (Z)
Tip zoba
Na zalogi
Referenca:
009195
Opis

Ravna predrezila so namenjena uporabnikom, ki imajo primarne žagne liste enake širine kot predrezilo. Zaradi njihove oblike ozobljenja sta uporaba in brušenje zelo enostavna.

Ravna predrezila so cenejša kot deljiva in nam zagotavljajo enako kakovost obdelave kot deljiva. Njihova edina slabost je, da potrebujemo glavni žagni list enake debeline, kot je predrezilo.

Žagni listi so izdelani iz visokokakovostnega jekla in odlične karbidne trdnine, zobje so nagnjeni naprej (pozitivni prsni kot) in imajo ravno obliko ozobljenja, kar zagotavlja odlične rezultate.

Žagni listi se uporabljajo na vseh strojih, ki imajo možnost vpetja predrezila.

Podrobnosti izdelka
009195

Variante izdelka

Slika

Tip zoba R: ravni FREUD


Izdelek je na voljo še v naslednjih kombinacijah
Model Premer (D-mm) Notr. izvrt. (B/d-mm) Št. zob (Z) Debelina (K/B-mm) Cena / kos Nakup
FREUD LI17M GA3 120 20 30 3,2
46,10 €
Sorodni izdelki
44,50 €
S koničnimi predrezili lahko nastavljamo širino žagane reže z dvigovanjem in spuščanjem rezila. Premer žagnih listov je od 80 do 200 mm, debelina reže pa se lahko nastavlja od 3,1 do 4,3 mm oziroma pri najdebelejšem...
53,50 €
Deljiva predrezila so izdelana iz dveh (glavnih) delov in kovinskih distančnikov, s katerimi nastavimo želeno debelino reza. Premer žagnih listov je od 80 do 200 mm, debelina reže pa se lahko nastavlja od 2,8 do 3,6...
Najbolje prodajana formatna žaga SCM SI400 CLASS, z motorjem moči 7.0 kW, maksimalnim premerom žagnega lista 400 mm, predrezilom s samostojnim motorjem in vrhunskim vozom serije CLASS z 10 letno garancijo.

Nastavitve

Menu