Nož za preživetje BSH 3

Ne glede na to, ali ste na pohodu, lovu, ribolovu ali kampiranju, nikoli ne veste, kdaj in zakaj boste potrebovali nož, zato je bolje biti pripravljen na nepričakovano kot popolnoma nemočen v napačnem trenutku.

Kvaliteten nož za preživetje je izdelan iz ogljikovega jekla s trdoto 60HRC, ročaj pa z orehovine.

Omejena posebna ponudba
58,19 € 61,90 € -6%
Na zalogi
Referenca:
018272
Znamka:
Opis

Nož za preživetje Beavercraft BSH3

 

Ta BeaverCraft BSH3 je vrhunski nož za preživetje s polnim oprijemom, nepogrešljiv pripomoček za vsakega pohodnika, popotnika v divjini, lovca ali kamperja. Je odličen model, primeren kot vsakdanji ali taktični nož. Je eleganten, lahek, kompakten in idealen za tiste, ki večino časa preživijo na poti. Rezilo tega noža je izdelano iz vrhunskega ogljikovega jekla s trdoto 60-62 HRC (kar je med poznavalci kakovostnih nožev zelo impresiven pokazatelj).

 

Za razliko od drugih modelov naših bushcraft nožev je ta modriran. Modro jeklo je dobilo to ime, ker po prevleki jekla s filmom oksidov postane modro-črno. Ta pristop preprečuje hitro korozijo, kar omogoča, da se to orodje bushcraft uporablja v deževnem ali vlažnem okolju.

 

Poleg tega vam bo kakovostno ostrenje zagotovilo najvišjo zmogljivost (rezilo učinkovito reže in dolgo časa ohranja ostrino, ne da bi se skrhalo). Zaradi tega je idealno orodje za večino opravil – od terenskega dela v naravi do preprostih opravil na prostem. Ročaj je izdelan iz plemenitega oreha v ergonomski obliki in zagotavlja udoben in kvaliteten oprijem.

Ta funkcija je bistvena kakovost katerega koli orodja BeaverCraft. Naše orodje za preživetje v kampiranju je opremljeno s torbico iz pravega usnja, ki vam omogoča, da imate pri roki kakovosten in zanesljiv nož BSH3, brez strahu, da bi ga izgubili.

Podrobnosti izdelka
018272

Podatki

Dolžina (mm)
245 mm
Sorodni izdelki
Večji set rezbarskih dlet SC03 Večji set rezbarskih dlet SC03
Omejena posebna ponudba
131,13 € 139,50 €
Set sedmih profesionalnih rezbarskih dlet BEAVER CRAFT z usnjenim trakom, polirno pasto in torbo za enostavno prenašanje in shranjevanje dlet. Dleta so nabrušena in so pripravljena za takojšnjo uporabo.
Set rezbarskih dlet SC01 Set rezbarskih dlet SC01
Omejena posebna ponudba
74,17 € 78,90 €
Set štirih vrhunskih rezbarskih dlet BEAVER CRAFT z usnjenim trakom, polirno pasto in torbo za enostavno prenašanje in shranjevanje dlet. Dleta so nabrušena in so pripravljena za takojšnjo uporabo.
Rezbarski nož C8 Rezbarski nož C8
Omejena posebna ponudba
14,01 € 14,90 €
Vrhunski rezbarski nož za detajlno odrezovanje. Dleto je izdelano iz kakovostnega jekla in ima ročaj iz jesenovine. Nož je že nabrušen in je pripravljen za uporabo. Dolžina celotnega noža je 165 mm, dolžina rezila pa...
Rezbarski nož C4M Rezbarski nož C4M
Omejena posebna ponudba
14,01 € 14,90 €
Vrhunski rezbarski nož za detajlno odrezovanje. Dleto je izdelano iz kakovostnega jekla in ima ročaj iz jesenovine. Nož je že nabrušen in je pripravljen za uporabo. Dolžina celotnega noža je 185 mm, dolžina rezila pa...

Nastavitve

Menu