Kontaktna brusilka DMC SD 60

Kontaktna brusilka DMC SD 60

Kontaktna brusilka DMC SD 60 je zelo zmogljiv in dostopen stroj za brušenje, kalibriranje in krtačenje. SD 60 ima delovno širino 1100 mm ali 1350 mm, dolžino brusnih trakov 2150 mm, 2-3 agregate, elektronske segmentne tampone, frekvenčne pretvornike, izpihovalce, strukturne in čistilne krtače, valje različnih premerov in trdot. Odličen stroj z možnostjo maksimalne prilagoditve opreme za minimalno investicijo.

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:

Stanje:
Nov izdelek
Opis

Kontaktna Brusilka DMC SD 60

Kontaktna brusilka SD 60 je naslednik zelo priljubljenega stroja Sandya 600 in Sandya 5s. Namenjen je tako osnovnim potrebam mizarja po brušenju in kalibriranju kot tudi bolj zahtevnim potrebam. Stroj je razvit in izdelan v SCM-ovi tovarni DMC, specializirani za tehnologijo površinskega brušenja v industriji.

Kontaktna brusilka SD 60 se največkrat dobavi z 2 trakovoma delovne širine 1100 mm, s klasičnim segmentnim tamponom ali elektronsko krmiljenim segmentnim tamponom za brušenje nepravilnih oblik obdelovancev, izpihovalci traku, avtomatsko nastavitvijo debeline, vklopom vseh agregatov preko upravljalne plošče, ...

Elektronski segmentni tampon - vsak segment posebej krmiljen. Z vklopom in izklopom posameznih segmentov po širini lahko dosežemo večji ali manjši pritisk brušenja glede na tip roba oz. obdelave. Zelo primerno za brušenje nepravilnih oblik, izrezov in tudi po laku.

KONTAKTNA BRUSILKA SD 60 je lahko opremljena z 2 stopnjama hitrosti traku ali inverterjem, vakuumsko transportno tapeto, 46-delnim elektronskim segmentnim tamponom, čistilno ali strukturno ščetko na izhodu in zaslonom na dotik.

Vakuumska transportna tapeta - namenjena boljši oprijemljivosti obdelovancev skozi proces brušenja, še posebno pri brušenju lakiranih površin in zelo majhnih kosov.

Podrobnosti izdelka

Podatki

Delovna širina (mm)
1100 ali 1350
Hitrost pomika
3,5 - 18
Širina brusnega traku (mm)
1150 ali 1370
Min./maks. debelina obdelovancev
4 / 170
Moč motorja (kW)
18.5
Dolžina brusnega traku (mm)
2150
Moč motorja za pomik tapete (kW)
1,5
Zunanje dimenzije stroja (DxŠxV)
1920 x 2190 x 2030 mm
Sorodni izdelki
Industrijska kontaktna brusilka DMC Eurosystem je inovativna rešitev za dosego optimalnih rezultatov brušenja, kalibriranja, strukturiranja, krtačenja ali poliranja. Stroj Eurosystem je povsem modularen, kar pomeni,...
Kontaktna brusilka SCM DMC SD 30 je nadgradnja zelo priljubljenega stroja Sandya 300. Nadvse zmogljiv in cenovno dostopen stroj za kalibriranje in brušenje. Delovni širini 1100 mm in 950 mm, avtomatska nastavitev...

Nastavitve

Menu