Kontaktna brusilka DMC SD 60

Kontaktna brusilka DMC SD 60 je zelo zmogljiv in dostopen stroj za brušenje, kalibriranje in krtačenje. SD 60 ima delovno širino 1100 mm ali 1350 mm, dolžino brusnih trakov 2150 mm, 2-3 agregate, elektronske segmentne tampone, frekvenčne pretvornike, izpihovalce, strukturne in čistilne krtače, valje različnih premerov in trdot. Odličen stroj z možnostjo maksimalne prilagoditve opreme za minimalno investicijo.

Povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:

Stanje
Nov izdelek
Znamka:
Dodaj na listo želja
Opis

Kontaktna Brusilka DMC SD 60

Kontaktna brusilka SD 60 je naslednik zelo priljubljenega stroja Sandya 600 in Sandya 5s. Namenjen je tako osnovnim potrebam mizarja po brušenju in kalibriranju kot tudi bolj zahtevnim potrebam. Stroj je razvit in izdelan v SCM-ovi tovarni DMC, specializirani za tehnologijo površinskega brušenja v industriji.

Kontaktna brusilka SD 60 se največkrat dobavi z 2 trakovoma delovne širine 1100 mm, s klasičnim segmentnim tamponom ali elektronsko krmiljenim segmentnim tamponom za brušenje nepravilnih oblik obdelovancev, izpihovalci traku, avtomatsko nastavitvijo debeline, vklopom vseh agregatov preko upravljalne plošče, ...

Elektronski segmentni tampon - vsak segment posebej krmiljen. Z vklopom in izklopom posameznih segmentov po širini lahko dosežemo večji ali manjši pritisk brušenja glede na tip roba oz. obdelave. Zelo primerno za brušenje nepravilnih oblik, izrezov in tudi po laku.

KONTAKTNA BRUSILKA SD 60 je lahko opremljena z 2 stopnjama hitrosti traku ali inverterjem, vakuumsko transportno tapeto, 46-delnim elektronskim segmentnim tamponom, čistilno ali strukturno ščetko na izhodu in zaslonom na dotik.

Vakuumska transportna tapeta - namenjena boljši oprijemljivosti obdelovancev skozi proces brušenja, še posebno pri brušenju lakiranih površin in zelo majhnih kosov.

Podrobnosti izdelka

Podatki

Delovna širina
1100 ali 1350
Hitrost pomika
3,5 - 18
Širina brusnega traku (mm)
1150 ali 1370
Min./maks. debelina obdelovancev
4 / 170
Moč motorja (kW)
18.5
Dolžina brusnega traku (mm)
2150
Moč motorja za pomik tapete (kW)
1,5
Zunanje dimenzije stroja (DxŠxV)
1920 x 2190 x 2030 mm
Video

Sandya 600 Video

Sorodni izdelki

Nastavitve

Menu

Ustvari račun za uporabo liste želja.

Prijava