Drobilec za les PRODECO M-1

Znamka:

Drobilec za les Prodeco je odličen stroj za drobljenje lesa, palet, papirja, kartona itd. Stroj ima motor moči 11,5 kW, delovno širino 500 mm in hidravlično enoto za potisk materiala do drobilne glave.

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:

Stanje:
Nov izdelek
Opis

Mlin za sekance M-1 deluje zelo enostavno. Vklopimo ga preko nadzorne plošče ter zalogovnik napolnimo z lesnimi ostanki.

Količina drobljenja je od 80 do 220 kg/h.

Konstrukcija je dobro uravnotežena, sestavljen pa je iz večplastne kovinske plošče, da zagotavlja nizko stopnjo vibracij in nizko stopnjo hrupa.

Drobilec ima jeklen rotor s karbidnimi rezili, ki jih lahko enostavno zamenjamo.

V primeru zastoja drobilca, krmilni sistem zavrti rotor v nasprotno smer. Ko v drobilcu zmanjka materiala za drobljenje, se stroj avtomatsko izklopi.

Iz drobilca zdrobljeni material odvajamo v silos ali direktno v briketirko. Če prisegate na urejenost delavnice, je drobilec obvezna oprema.


V ponudbi tudi drugi tipi drobilcev lesa ali mlinov za sekance. Glede na vaše potrebe in želje svetujemo in ponudimo optimalne rešitve.

 

Podrobnosti izdelka

Podatki

Moč motorja (kW)
11,5
Teža (kg)
1080
Zunanje dimenzije stroja (DxŠxV)
1615 x 1000 x 1500 mm
Podrobnejši opis

Krmilni sistem drobilca


Rotor drobilca za les

Rotor ima delovno dolžino 500 mm in ima karbidna rezila, ki se enostavno zamenjajo.

Sorodni izdelki
Drobilec Prodeco je odličen stroj za drobljenje lesa, palet, papirja, kartona itd. Stroj ima motor moči 6 kW, delovno širino 350 mm in hidravlično enoto za potisk materiala do drobilne glave. 

Nastavitve

Menu