Brusilni krtačni stroj MSS tip M7 za profilirane površine

Brusilni krtačni stroj MSS tip M7 za profilirane površine

Brusilni krtačni stroj za profilirane ploskovne elemente MSS tip M7

Odkrijte vrhunski brusilni stroj, idealen za obdelavo profiliranih ploskovnih elementov. 

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:

Opis

Naš model MSS tip M7 je opremljen z vsem, kar potrebujete za natančno in učinkovito delo. 

6 Brusnih agregatov: Sestavljajo ga dve diskasti enoti, dva prečna koluta in dva vzdolžna koluta, kar zagotavlja izjemno prilagodljivost in zmogljivost za vsak projekt.

Napreden PLC Sistem: Omogoča enostavno upravljanje in nastavitev stroja, poleg tega pa tudi shranjevanje individualnih programov za hitro izmenjavo med različnimi delovnimi cikli.

Neodvisni zagon agregatov: Vsak agregat se lahko zažene neodvisno, kar pomeni večjo fleksibilnost in optimalno prilagoditev delovnemu procesu.

Prilagodljiva nastavitev višine: Vsak agregat se lahko neodvisno nastavi po višini, kar omogoča natančno obdelavo različnih materialov.

Kakovostne elektro komponente: Stroj vključuje komponente od priznanih proizvajalcev, zagotavljajoč dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje.

Hitrost pomika: Stroj zagotavlja pomik s hitrostjo 10 m/min, kar omogoča hitro in učinkovito obdelavo.

Specifikacije obdelave: Z največjo debelino 120 mm in širino obdelave 1300 mm se lahko lotite tudi najzahtevnejših projektov.

Dimenzije in teža: Stroj se ponaša z dimenzijami 4664 x 2280 x 2234 mm in težo 3930 kg, kar zagotavlja stabilnost in robustnost za vse vaše projekte.

Podrobnosti izdelka

Nastavitve

Menu