RAZPIS ZA NEPOVRATNA SREDSTVA -

RAZPIS ZA NEPOVRATNA SREDSTVA

Objavljeno v2 let pred

Priporočeni stroji za prijavo v razpis...

KONTAKTNA BRUSILKA SD90

Novi tip kontaktne brusilke DMC je razvil cenovno dostopni model SD 90, kateri je po zmogljivosti in opremi kot industrijski model SD 90 XRCS, s prečnim brusnim trakom. Model SD 90 je namenjen vsem, ki imajo izziv pri brušenju visokega sijaja ter prečno furniranih vrat.

Modni trend barvanih vrat ali prečno furniranih vrat je izziv marsikaterega proizvajalca. S prečnim trakom se izognemo praskam, katere lahko povzroči brusni agregat v vzdolžni smeri. Pri barvanih elementih in pri visokem sijaju je problem izgled »pomarančne kože«, katerega uspešno izničimo s prečnim trakom. Vsi modeli DMC SD so lahko opremljeni z novim inovativnim EYE-S 10 palčnim programatorjem, ki omogoča uporabniku odličen pregled pri nastavitvah stroja z uporabo patentiranega sistema »MAESTRO ACTIVE DESIGN SYSTEM«. Torej novi SD 90 uspešno rešuje celotne izzive, ki si jih dandanes zamislijo vedno bolj drzni in zahtevni oblikovalci pohištva.

Programator eye S                                                           Kontaktna brusilka SD 90

             

Vsi modeli DMC SD so lahko opremljeni z novim inovativnim EYE-S 10 paličnim programatorjem, ki omogoča uporabniku odličen pregled pri nastavitvah stroja z uporabo patentiranega sistema »MAESTRO ACTIVE DESIGN SYSTEM«. Torej novi SD 90 uspešno rešuje celotne izzive, ki si jih dandanes zamislijo vedno bolj drzni in zahtevni oblikovalci pohištva.

KONTAKTNA BRUSILKA EUROSYSTEM

Kontaktna brusilka Eurosystem je DMC-jev paradni konj, namenjena najzahtevnejšim industrijskim proizvodnjam. Eurosystem je lahko izredno univerzalen in fleksibilen stroj, saj ga lahko poljubno opremimo s prečnim trakom ter še do 4 različnimi enotami (brusni agregati, »superfinish« enota v kombinaciji s tamponom, diski, krtače, skobeljnega agregat, strukturne krtače itd.). 

               

Eurosystem se lahko pohvali z izjemnim elektronskim segmentnim tamponom EPICS z inovativno sistemsko rešitvijo PWM, ki omogoča 4 različne pritiske posameznega elektronskega segmenta krmiljenega preko PC računalnika.

          

DMC kontaktne brusilke serije System so namenjene posebnim potrebam obdelave, opremijo se po naročilu kupca s strukturnimi krtačami in planetarno enoto, ki napravi videz staranega lesa tudi v primeru kombinacije vzdolžne ter prečne rasti lesa. 


Reference: DMC Eurosystem v podjetju LIPAR d.o.o. v PC Komenda.

CNC STROJ MORBIDELLI X200/X400

Nesting tehnologija je vedno bolj aktualna v mizarskih delavnicah po Sloveniji, saj povečuje učinkovitost proizvodnje z zmanjšano prisotnostjo fizičnega dela.

CNC stroj Morbidelli  X200/X400 je hibridna rešitev, ki v osnovi temelji na nesting tehnologiji s 3, 4 ali 5-osno rezkalnim agregatom. Z uporabo vakuum prijemal oz. »X POD«, ki jih lahko postavite direktno na MDF, brez dodatnih cevi za priklop lahko stroj uporabljamo kot klasični cnc in kot stroj s prijemali ter stranskim vrtanjem neposredno na delovni mizi. Tako lahko izvedete horizontalno vrtanje direktno v obdelovanec, brez dodatnih vakuum oprijemal ali odstranitve MDF-a. S tem je omogočeno minimalno vrtanje 8 mm od ničelne točke. To omogoča posebna izvedba patentirane glave Hiteco proizvajalca SCM z »Ro.Ax« tehnologijo.

 

Za fleksibilnost stroja ima X200/X400 dinamično aktivnost vakuuma, ki poskrbi, da tudi manjši obdelovanci ostanejo pritrjeni na delovno mizo. Ena vakuum črpalka drži celotno ploščo, druga ali tretja vakuum črpalka pa dodatno drži obdelovanec v coni, kjer se pomika rezkalna glava. Prosto gibanje okoli stroja omogoča sistem BUMPERS, kar omogoča da stroj varno uporabljate brez nepraktičnih varnostnih tepihov, in tako je upravljalcu stroja lahko omogočen dostop z vseh štirih strani, za naklad ali razklad obdelovanca. Robustna konstrukcija Morbidellija zagotavlja visoko natančno obdelavo pri visokih hitrostih.

Občutljivi materiali dandanes niso redkost in nam lahko povzročijo velik stres pri obdelavi. Morbidelli X200/X400 ima odlično rešitev za pomik občutljivih materialov iz delovne mize s pomočjo transportne naprave. Transportna naprava dvigne ploščo ter s povratnim zrakom pri potiskanju obdelovanca iz stroja (vakum se ne izklopi) piha v nasprotno smer, da privzdigne obdelovanec ter s tem prepreči poškodbe/praske na občutljivih materialih. Pregleden in inovativen 22 palčni Multitocuh, Eye-M, konzola z intergiranim in proti prahu odpornim PC računalnikom v kombinaciji z Maestro Active sistemom, izboljšuje izkušnjo uporabnika in pomaga pri bolj učinkoviti proizvodnji z minimalno možnostjo napak.

 

Reference: X200 v podjetju LESNI INŽENIRING LUKA GOLOB s.p.

SCM L'invincibile 

Z izbiro ter nakupom SCM L'invincibile strojev boste zahvaljujoč dolgoletnemu razvoju, izkušnjam ter Italijanski kreativnosti v vašo proizvodnjo pridobili stroj, ki vam bo povečal produktivnost, olajšal delo ter prihranil čas pri samih nastavitvah stroja. Serija Linvincibile je izdelana tako, da ponuja inovativne tehnološke rešitve, visoko zmogljivost ter zanesljivost.

Leta 2006 so L'invincibile znamko ponovno oživeli z novimi modeli klasičnih strojev in vanje vključili najnovejšo tehnologijo ter dolgoletne izkušnje na področju razvoja vrhunskih mizarskih strojev. Na izbiro so vam: 

    

RAZPIS ZA NEPOVRATNA SREDSTVA ZA INVESTICIJE V PODJETJIH NA PODEŽELJU


Oddaja elektronske vloge od 4.10.2021 do 17.12.2021
UPRAVIČENI STROŠKI:

NEPOVRATNA SREDSTVA V VIŠINI 50% UPRAVIČENIH STROŠKOV OD 5.000 EUR DO NAJVEČ 200.000 EUR ZA:

  • nakup novih strojev in opreme
  • gradnja in obnova objektov
  • splošni stroški

Investicije bodo lahko izvedene od oddaje vloge do junija 2025.

  ZA VEČ INFORMACIJ O RAZPISU IN O PRIPRAVI DOKUMENTACIJE POKLIČITE:
       015610530 Lestroj

Objavite komentar
Objavite odgovor
Prosimo prijavite se za oddajo komentarja.

Nastavitve

Menu