ENOLISTNA ŽAGA HR20 HOLYTEK -

ENOLISTNA ŽAGA HR20 HOLYTEK

Objavljeno v4 let pred

Stroj je namenjen razrezu elementov  masivnega lesa za takojšnje širinsko spajanje lesa. V preteklosti so take stroje predvsem izdelovali v podjetju BRATSTVO, in vsem je ta stroj poznan kot AC BRATSTVO.

 

 
Verižni transporter v delovni mizi deluje kot precizna transportna tapeta. Industrijski modeli imajo ta transporter narejen na vsaki strani rezilnega orodja. Sama vodila so na vsaki strani večredna, kar zagotavlja izredno preciznost reza tudi pri daljših elementih. Poznamo manjše modele HR 12, do najmočnejšega modela HR 20 z 20 HP motorjem. Sam stroj zaradi dolgega verižnega transporterja omogoča preciznega lepilnega spoja na dolžini 3000 mm. Največkrat se omenjen stroj uporablja z dvostranskim skobeljnim strojem, ki masivno desko najprej poravna z zgornje ter spodnje strani, nato pa zaradi same preciznosti plošče samo razrežemo desko na elemente ter širinsko spojimo in s tem onemogočimo delovanje lesa.

 

 
Samo preciznost stroju omogoča precizni sistem verižnega podajanja, zaradi manjše možnosti vibracij je motor direktno vpet na osovino žage, sama žaga pa je pri večji obdelovalni višini debeline od 4-5,5 mm kar omogoča manj vibracij ter posredno lepši ter natančnejši rez.

 

 

Glavne tehnične karakteristike HR 20 industrijska izvedba:
Dolžina lepilnega spoja: 300-3200 mm
Maks. debelina reza: 135 mm
Maks. premer žage: 500 mm
Moč motorja: 15 KW (20 hp)
Nastavljiva višina reza
Zavora motorja
Avtomatsko mazanje verige
8 kosev pritisnih valjev z zgornje strani
Dimenzija med rezilom ter stebrom 660 mm
Teža stroja 2150 kg

Čeprav je stroj Taiwanskega porekla presega po sami kvaliteti vse evropske proizvajalce.

 

Objavite komentar
Objavite odgovor
Prosimo prijavite se za oddajo komentarja.

Nastavitve

Menu