Brusilni stroj za profilirane ploskovne elemente MSS tip M7 - zaloga

Brusilni stroj za profilirane ploskovne elemente MSS tip M7 - zaloga

Odkrijte vrhunski brusilni stroj, idealen za obdelavo profiliranih ploskovnih elementov. 

Naš model MSS tip M7 je opremljen z vsem, kar potrebujete za natančno in učinkovito delo. 

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:

Opis

Karakteristike stroj MSS tip M7

6 Brusnih agregatov: Sestavljajo ga dve diskasti enoti, dva prečna koluta in dva vzdolžna koluta, kar zagotavlja izjemno prilagodljivost in zmogljivost za vsak projekt.

Napreden PLC Sistem: Omogoča enostavno upravljanje in nastavitev stroja, poleg tega pa tudi shranjevanje individualnih programov za hitro izmenjavo med različnimi delovnimi cikli.

Neodvisni zagon agregatov: Vsak agregat se lahko zažene neodvisno, kar pomeni večjo fleksibilnost in optimalno prilagoditev delovnemu procesu.

Prilagodljiva nastavitev višine: Vsak agregat se lahko neodvisno nastavi po višini, kar omogoča natančno obdelavo različnih materialov.

Kakovostne elektro komponente: Stroj vključuje komponente od priznanih proizvajalcev, zagotavljajoč dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje.

Hitrost pomika: Stroj zagotavlja pomik s hitrostjo 10 m/min, kar omogoča hitro in učinkovito obdelavo.

Specifikacije obdelave: Z največjo debelino 120 mm in širino obdelave 1300 mm se lahko lotite tudi najzahtevnejših projektov.

Dimenzije in teža: Stroj se ponaša z dimenzijami 4664 x 2280 x 2234 mm in težo 3930 kg, kar zagotavlja stabilnost in robustnost za vse vaše projekte.

Ne odlašajte, kontaktirajte nas za več informacij ali demonstracijo!

Podrobnosti izdelka

Nastavitve

Menu