DEDRA Dvotočkovno prijemalo 120 kg

DEDRA Dvotočkovno prijemalo 120 kg

Dvotočkovno prijemalo znamke Dedra je orodje, ki vam olajša rokovanje s ploščami. Je nepogrešljiv pripomoček za strokovnjake, ki potrebujejo zanesljivo orodje za učinkovit prenos in montažo različnih gradbenih materialov.

Časovna omejena ponudba:
28,02 € 29,50 € -5%
Na zalogi
Referenca:
018940
Opis

Dvotočkovno prijemalo Dedra je namenjen prenosu keramičnih ploščic, lesenih plošč ali pločevine. Odlikuje se po visoki nosilnosti in zanesljivosti. Telo priseska je izdelano iz lahkega, a izjemno močnega aluminija, kar zagotavlja trpežnost in enostavno uporabo.

Držalo je opremljeno z ergonomsko oblikovanim ročajem iz dveh materialov, kar omogoča varen in stabilen oprijem med prenosom. Z največjo nosilnostjo 120 kg je idealen za prenos plošč, stekel in drugih velikih materialov.

Poleg lahkote in moči aluminijastega ohišja izstopa tudi prilagodljivost držala za različne vrste materialov. S svojo zmogljivostjo se izkaže kot nepogrešljiv pripomoček za prevoznike in montažerje pri delu s težjimi in obsežnimi predmeti.

Specifikacije:

Material ohišja: aluminij

Zmogljivost: do 120 kg

Premer sesalnih skodelic: 123 mm (vsaka)

Dvo-materialni ročaj

Gumb iz cinkove zlitine

Dvojno vrtljivo

Podrobnosti izdelka
018940
Sorodni izdelki
SILVERLINE ALU vakuumsko prijemalo SILVERLINE ALU vakuumsko prijemalo
Časovna omejena ponudba
23,66 € 24,90 €
Vakuumsko dvotočkovno prijemalo za prenašanje neporoznih materialov do teže 100 kg. S prijemalom lahko prenašamo steklo, keramične ploščice, pločevino, iveral in podobne oplaščene ploskovne materiale.

Nastavitve

Menu