Set velikih rezbarskih dlet S14

Set rezbarskih nožev Beaver craft S14 vsebuje 3 rezbarske nože/dleta večjih dimenzij. Noži so velikosti od 180 mm do 285 mm.

Set je namenjen za izdelavo lesenih žlic in podobnih izdelkov lahko pa tudi set uporabljate za druge tipe izdelkov.

Omejena posebna ponudba
46,81 € 49,80 € -6%
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Referenca:
018271
Znamka:
Opis

Set večjih rezbarskih nožev Beavercraft S14

Set je sestavljen iz univerzalnega rezbarskega noža, žličnega (kaveljskega) noža in dolgega upognjenega dleta za žlebove. Rezila so izdelana iz kovanega visokoogljičnega jekla, ki je glavni pogoj za kvalitetno ostrenje in odlične rezalne lastnosti. Ta rezbarska rezila so primerna za različna rezbarska opravila in rezbarske tehnike, zaradi svoje edinstvene oblike pa so ti noži zelo udobni za uporabo.

Ročaji so izdelani iz hrastovine v prijetni naravni barvi in ​​prekriti z lanenim oljem in so ergonomsko oblikovani. Zaradi premišljene zasnove in funkcionalnosti nožev v kompletu za rezbarjenje BeaverCraft S14 je rezbarjenje žličk pravi užitek.

Ta večnamenski komplet orodij za rezbarjenje lahko bistveno dopolni vaš arzenal orodij za obdelavo lesa in postane izvirno darilo za vaše prijatelje, ki radi rezbarijo les. Zahvaljujoč tehnološkemu razvoju imajo noži odlično trdoto in izjemno odpornost. Ti dve na videz nezdružljivi lastnosti – maksimalna trdota in plastičnost – naredita naše nože nepogrešljivega pomočnika pri uresničevanju najprefinjenejših rezkalnih zamisli.

Podrobnosti izdelka
018271
Sorodni izdelki
Večji set rezbarskih dlet SC03 Večji set rezbarskih dlet SC03
Omejena posebna ponudba
131,13 € 139,50 €
Set sedmih profesionalnih rezbarskih dlet BEAVER CRAFT z usnjenim trakom, polirno pasto in torbo za enostavno prenašanje in shranjevanje dlet. Dleta so nabrušena in so pripravljena za takojšnjo uporabo.
Set rezbarskih dlet SC01 Set rezbarskih dlet SC01
Omejena posebna ponudba
74,17 € 78,90 €
Set štirih vrhunskih rezbarskih dlet BEAVER CRAFT z usnjenim trakom, polirno pasto in torbo za enostavno prenašanje in shranjevanje dlet. Dleta so nabrušena in so pripravljena za takojšnjo uporabo.

Nastavitve

Menu