Set velikih rezbarskih dlet S14

Set velikih rezbarskih dlet S14

Set rezbarskih nožev Beaver craft S14 vsebuje 3 rezbarske nože/dleta večjih dimenzij. Noži so velikosti od 180 mm do 285 mm.

Set je namenjen za izdelavo lesenih žlic in podobnih izdelkov lahko pa tudi set uporabljate za druge tipe izdelkov.

Posebna ponudba
46,81 € 49,80 € -6%
Zadnji artikli na zalogi
Referenca:
018271
Opis

Set večjih rezbarskih nožev Beavercraft S14

Set je sestavljen iz univerzalnega rezbarskega noža, žličnega (kaveljskega) noža in dolgega upognjenega dleta za žlebove. Rezila so izdelana iz kovanega visokoogljičnega jekla, ki je glavni pogoj za kvalitetno ostrenje in odlične rezalne lastnosti. Ta rezbarska rezila so primerna za različna rezbarska opravila in rezbarske tehnike, zaradi svoje edinstvene oblike pa so ti noži zelo udobni za uporabo.

Ročaji so izdelani iz hrastovine v prijetni naravni barvi in ​​prekriti z lanenim oljem in so ergonomsko oblikovani. Zaradi premišljene zasnove in funkcionalnosti nožev v kompletu za rezbarjenje BeaverCraft S14 je rezbarjenje žličk pravi užitek.

Ta večnamenski komplet orodij za rezbarjenje lahko bistveno dopolni vaš arzenal orodij za obdelavo lesa in postane izvirno darilo za vaše prijatelje, ki radi rezbarijo les. Zahvaljujoč tehnološkemu razvoju imajo noži odlično trdoto in izjemno odpornost. Ti dve na videz nezdružljivi lastnosti – maksimalna trdota in plastičnost – naredita naše nože nepogrešljivega pomočnika pri uresničevanju najprefinjenejših rezkalnih zamisli.

Podrobnosti izdelka
018271
Sorodni izdelki
Set rezbarskih dlet s stojalom S52 Set rezbarskih dlet s stojalom S52
Posebna ponudba
187,91 € 199,90 €
Set 10 rezbarskih dlet in nožev skupaj z lesenim stojalom. Set je namenjen za bolj zahtevne uporabnike, ki potrebujejo večje število rezil in si želijo tudi lep prostor za shranjevanje rezil.
Set rezbarskih dlet SC01 Set rezbarskih dlet SC01
Posebna ponudba
74,17 € 78,90 €
Set štirih vrhunskih rezbarskih dlet BEAVER CRAFT z usnjenim trakom, polirno pasto in torbo za enostavno prenašanje in shranjevanje dlet. Dleta so nabrušena in so pripravljena za takojšnjo uporabo.

Nastavitve

Menu