Kombinirka SCM Minimax C30g

C30g je manjša kombinirka italijanskega proizvajalca SCM/Minimax. Zasede malo prostora a je še vedno izredno natančna in enostavna za uporabo. Širina skobeljne glave 300 mm, premer žaginega lista pa 250mm. 

Pošlji povpraševanje

Povpraševanje po izdelku

Želim kontakt po: *

Kontakti podatki:

Stanje:
Nov izdelek
Opis

Kombinirka 5 operacij SCM/Minimax C30g


Kombinirka C30g je natančen stroj, namenjen hobi uporabnikom, katerim veliki stroji zaradi prostorske stiske ne pridejo v poštev. C30g je manjša kombinirka proizvajalca minimax in se jo brez težav namesti v manjše prostore. Transportna širina stroja je le dobrih 80 cm in dolžina 115 cm. Z njim brez težav obdelujete masivni les in tudi ostala lesna tvoriva. Stroj lahko po uporabi pospravite tako, da mu snamete podporno roko in vrtalko, ter ga po potrebi umaknete v kot. Z malo spretnosti lahko s C30 kombinirko uresničite marsikatero idejo. Navdušila vas bo natančnost stroja, ter pogled na detajle. Oprema stroja je premišljeno dodelana, da je prehod med operacijami kar se da hiter in enostaven.RAZLIKA MED C26 in C30:

Glavna in edina razlika med C26 in C30 jev širini skobeljne glave, ki je pri C30g široka 300mm. S tem se poveča delovna širina poravnalke in debelinke na 300mm.

NAJPOGOSTEJŠA OPREMA:

- nadgradnja motorjev ( na 2.2 kW)

- podporna roka na vozu, ki je hitro snemljiva

- bočna vrtalka

- kolesa za transport

Podrobnosti izdelka

Podatki

Dolžina voza
1140
Delovna širina (mm)
300
Dolžina delovnih miz
300x1200
Hitrost pomika
6
Hitrosti vrtenja rezkarja (obr/min)
5000/7500
Maks. premer žagnega lista (mm)
250
Maks. delovna višina (mm)
200
Širina paralelnega odreza (mm)
540
Min. delovna višina (mm)
3
PORAVNALKA:
-
DEBELINKA
REZKAR:
Višina vretena nad mizo
75
BOČNA VRTALKA:
(opcija.)
Motorji
3 x 1,5 kW(2 KM) - trofazni
Premer skobelne glave (št. nožev)
62 mm/2
Nagib žage (°)
45
Obrati vretena
5100
Vpetje (mm)
16 (opc. 0 - 16)
Dimenzija delovne mize (mm)
1040 x 224
OSTALI TEHNIČNI PODATKI:
-
Maks. premer vretena pod vrtalno enoto
150
Odsesovalni nastavki (mm)
3x120 / 1x80
Teža (kg)
250
Podrobnejši opis

Kopirna kapa za rezkanje okroglin

Kopirna kapa za izdelavo okroglin je v veliko pomoč še posebej pri okrasnih letvah in izdelavo balkonskih ograj.

Bočna vrtalna enota

Vrtalka je primerna za izdelavo lukenj in utorov. Vpetje vretena svedra je 16 mm. Vodila so natančna in kvalitetna.

Wescot vrtalna glava (0 - 16 mm)

Wescot glava je popularen pripomoček za uporabnike, ki bočno vrtalko veliko uporabljajo. Z ustreznim imbus ključem lahko nastavite čeljust vpenjanja svedrov od do premera 16 mm.

''Xylent'' spiralna glava

Prednosti spiralne glave so tiho delovanje, Widia rezila s hitro menjavo in so štiristransko brušena, drobnejši ostanki/skoblanci ter lepša kvaliteta površine obdelave.

Kapa za čepljenje

Čepilna kapa omogoča uporabo večjih premerov rezkalnih glav, ki so namenjena čepljenju. V kompletu je tudi gusasta podloga, katera služi za 2 cm dvig obdelovanca nad delovno mizo.

Kolesa za pomik stroja

Kolesa se enostavno namestijo na zadnjo stran stroja, s prednje strani pa se zatakne ročica s koleščki. Stroj se dvigne ravno toliko, da ga je enostavno premakniti.

Sorodni izdelki
Kombinrika za les LAB300p je najbolj prodajni kombinirani mizarski stroj za les na trgu. Nova Lab 300p je primerna tako za pohištvenike, saj ima maksimalni premer lista krožne žage 300 mm s sočasno uporabo predrezila,...
C26g je najmanjša kombinirka italijanskega proizvajalca SCM/Minimax. Zasede malo prostora a je še vedno izredno natančna in enostavna za uporabo. Širina skobeljne glave je 260 mm, premer žaginega lista pa 250 mm....

Nastavitve

Menu