DIY02 - Komplet za rezbarjenje konja Dala

DIY02 - Komplet za rezbarjenje konja Dala

Popoln komplet za rezbarjenje za začetnike, odrasle, najstnike in otroke. Ne glede na to, ali ste ljubitelj DIY projektov, navdušenec nad rezbarjenjem po lesu ali iščete nove ideje za izdelovanje iz lesa, bo naš komplet za izrezovanje konja BeaverCraft DIY02 Dala za vas zanimiva najdba.

Posebna ponudba
40,23 € 42,80 € -6%
Zadnji artikli na zalogi
Referenca:
019047
Opis

Vsestranski komplet za umetniško delo, ki ga lahko uporabite pri svojem novem hobiju in kot darilo družinskemu članu, prijatelju ali sodelavcu z ustvarjalnim umom.

V DIY02 kompletu za ustvarjalnost boste našli vsa potrebna orodja, materiale in dodatne potrebščine za ustvarjanje svojega novega umetniškega dela (pribor za brušenje nožev in drugih rezalnih orodij, barve, polirno pasto ...). Ne glede na spol ali starost bo ta komplet za rezbarjenje enako očaral vse. Ročno izdelani konj Dala bo čudovita lesena igrača za otroka, edinstven element notranjosti, prelep okras ali darilo. Darila BeaverCraft bodo najboljši začetek obvladovanja tako čudovite umetnosti, kot je rezbarjenje v lesu.

Kaj vsebuje naš komplet za rezbarjenje?

- C14 rezalni nož

- kos lesa v robi obliki konja

- svinčnik

- čopič

- barve

- Brusni papir P150 (2 kosa)

- usnjeni trak za poliranje

- polirna masa

- varnostni trak

Podrobnosti izdelka
019047
Sorodni izdelki
Set rezbarskih dlet SC01 Set rezbarskih dlet SC01
Posebna ponudba
74,17 € 78,90 €
Set štirih vrhunskih rezbarskih dlet BEAVER CRAFT z usnjenim trakom, polirno pasto in torbo za enostavno prenašanje in shranjevanje dlet. Dleta so nabrušena in so pripravljena za takojšnjo uporabo.

Nastavitve

Menu