Brusilnik za les - Lestroj d.o.o.

Brusilniki

Brusilnik za les - Lestroj d.o.o.

Pri brušenju masivnega lesa in kompozitnih materialov uporabljamo različne brusilnike. Kadar želimo čim večji odvzem materiala, uporabljamo tračne brusilnike za les, kadar pa želimo, da je površina zbrušena enakomerno in brez sledi brušenja, uporabljamo ekscentrične brusilne stroje. Za kakovostno, hitro brušenje je zelo pomembno, da uporabljamo kakovosten brusni papir prave granulacije in kvaliteten brusilnik za les. Ko izbirate brusilnik za les je pomembno, da vemo, kateri material bomo brusili in kakšna je želena končna brušena površina. Najbolj prodajani so ekscentrični, saj nam omogočajo relativno hiter odvzem materiala in kakovostno brušeno površino.

313,22 € 335,00 €
Ekscentrični brusilni stroj MENZER ETS 150/5 je odličen stroj za brušenje masivnega lesa, lakiranih površin, raznih krivin ipd. Brusilnik ima brez krtačni motor, elektronsko nastavitev hitrosti 4000 - 10000 obratov na...
Prikazuje 1-7 od 7 izdelkov
Kakšen brusilnik za les naj izberem?
   

Odvisno od tega, kateri material boste brusili, in kakšen je želeni končni videz obrušene površine. Ekscentrični ročni brusilniki so primerni za različno rabo – od ljubiteljske do profesionalne –, poleg tega takšni brusilniki površino brusijo enakomerno in skoraj ne puščajo sledi.

Kaj je poleg brusilnika še pomembno pri brušenju?
   

Med pomembne komponente kvalitetnega brušenja je zagotovo pravilno izbran brusni papir, ki ga lahko dobite v najrazličnejših granulacijah. Bolj grobi papir bo odvzel več materiala hkrati, tisti bolj fini pa so namenjeni končnemu brušenju. Seveda pa je pomembna tudi sama izvedba dela, zato priporočamo, da brusilnik za les najprej dobro preizkusite, ga začutite, osvojite tiste najboljše gibe, ki jih potrebujete za dobro brušenje. Vaja dela mojstra.

Kje je na voljo obsežna ponudba brusilnikov za les?
   

Na naši spletni strani lahko pobrskate po ponudbi, ki zajema najrazličnejše brusilnike različnih blagovnih znamk. Tu najdete tračne in ekscentrične brusilnike za vsestransko rabo, za vsakršno pomoč pri izbiri in seveda dodatne informacije pa smo vam ves čas na voljo.

Nastavitve

Menu