DEDRA Dvotočkovno prijemalo 120 kg

DEDRA Dvotočkovno prijemalo 120 kg

Dvotočkovno prijemalo znamke Dedra je orodje, ki vam olajša rokovanje s ploščami. Je nepogrešljiv pripomoček za strokovnjake, ki potrebujejo zanesljivo orodje za učinkovit prenos in montažo različnih gradbenih materialov.

Časovna omejena ponudba:
28,02 € 29,50 € -5%
Na zalogi
Referenca:
018940
Opis

Dvotočkovno prijemalo Dedra je namenjen prenosu keramičnih ploščic, lesenih plošč ali pločevine. Odlikuje se po visoki nosilnosti in zanesljivosti. Telo priseska je izdelano iz lahkega, a izjemno močnega aluminija, kar zagotavlja trpežnost in enostavno uporabo.

Držalo je opremljeno z ergonomsko oblikovanim ročajem iz dveh materialov, kar omogoča varen in stabilen oprijem med prenosom. Z največjo nosilnostjo 120 kg je idealen za prenos plošč, stekel in drugih velikih materialov.

Poleg lahkote in moči aluminijastega ohišja izstopa tudi prilagodljivost držala za različne vrste materialov. S svojo zmogljivostjo se izkaže kot nepogrešljiv pripomoček za prevoznike in montažerje pri delu s težjimi in obsežnimi predmeti.

Specifikacije:

Material ohišja: aluminij

Zmogljivost: do 120 kg

Premer sesalnih skodelic: 123 mm (vsaka)

Dvo-materialni ročaj

Gumb iz cinkove zlitine

Dvojno vrtljivo

Podrobnosti izdelka
018940
Sorodni izdelki
DEDRA Montažna blazina 150 kg  16,5x16,5 cm DEDRA Montažna blazina 150 kg  16,5x16,5 cm
Časovna omejena ponudba
7,22 € 8,50 €
Montažna blazina Dedra je odličen pripomoček pri montaži oken in vrat. Izdelana je iz močnega armirana nylona in TPU materiala in preprečuje da bi se končni izdelek opraskal ali poškodoval. Z njo lahko izdelek...
SILVERLINE ALU vakuumsko prijemalo SILVERLINE ALU vakuumsko prijemalo
Časovna omejena ponudba
23,66 € 24,90 €
Vakuumsko dvotočkovno prijemalo za prenašanje neporoznih materialov do teže 100 kg. S prijemalom lahko prenašamo steklo, keramične ploščice, pločevino, iveral in podobne oplaščene ploskovne materiale.

Nastavitve

Menu