Robna lepilka STEFANI Solution KD

Novost 2017: SGP tehnologija lepljena... največ za vaš denar.... industijske rešitve in agregati.. vrhunska končna obdelana... maksimalna prilagodljivost različnim tipom trakov!

Velik zaslon na dotik Startouch!<br />Na voljo kot dodatna oprema za še boljšo preglednost in lažje upravljanje.Velik zaslon na dotik Startouch!

Na voljo kot dodatna oprema za še boljšo preglednost in lažje upravljanje.

SGP KotličekSGP Kotliček
POSTRGALA RAS 1000POSTRGALA RAS 1000
Lepilni agregatLepilni agregat
k800k800
Vhodna miza robne lepilkeVhodna miza robne lepilke
K800_10K800_10
Multifukcijski ROUND SK - obdeluje vzdolžno in zaokrožuje robove<br />Round SK opravlja 2 funkcij: obdeluje vzdolžno npr. r2 in r1 ( 2 ali 4 prednastavljene pozicije) . Od leta 2013 možno dogradnja 4 osnih servo motorjev.
Zaokrožuje vogale - zaradi prehoda z enim rezkarjem, so vogali lepše zaokroženi še posebej z vključeno funkcijo čelilnikov, ki puščajo nadmero materiala. Samo na SCM, STEFANI robnih lepilkah!Multifukcijski ROUND SK - obdeluje vzdolžno in zaokrožuje robove

Round SK opravlja 2 funkcij: obdeluje vzdolžno npr. r2 in r1 ( 2 ali 4 prednastavljene pozicije) . Od leta 2013 možno dogradnja 4 osnih servo motorjev. Zaokrožuje vogale - zaradi prehoda z enim rezkarjem, so vogali lepše zaokroženi še posebej z vključeno funkcijo čelilnikov, ki puščajo nadmero materiala. Samo na SCM, STEFANI robnih lepilkah!

DIA predrezkarji SCMDIA predrezkarji SCM

ROBNA LEPILKA STEFANI KD

 

Robna lepilka STEFANI KD je naslednjik Olimpic K800 in je namenjen mizarju, ki želi maksimalno univerzalnost, visoko kakovost obdelave ter nižje stroške delovnega procesa.

Največja prednost teh komponent je, da zelo dolgo ohranjajo nastavitve, kar je ključnega pomena za nemoteno delo!

 

KD je prvi stroj, pri katerem vsi 4 vogali ostajajo čisti, iGLUE pa je novi sistem, ki prepreči izliv lepila na vogalih.

 

Horizontalni pomik čelilnikov je bil prej rezervirana za industrijo, sedaj na voljo na KD. Pušča višek materiala za boljšo nadaljno obdelavo sistema za zaokroževanje ROUND.

 

Sistem čistil priznanega proizvajalca Riepe za popolnoma čiste obdelovance. Možna dvojna postavitev: - na začetku pred spahovalnimi rezkarji kot ločilno sredstvo ter pred krtačami za superfiniš obdelavo.

Kopirna naprava na predrezkarjih za neravne obdelovance. Praktično pri dolgih in ozkih obdelovancih, ki se napenjajo. S tem preprečimo morebitne spremembe geometrije obdelovanca.

 

Zelo stabilen sistem predrezkarjev. Premer rezkarjev 100mm za daljšo življensko dobo rezil. Višina obdelave 64 mm.

Elektronski vklop valjev s samostojnim pogonom ter pnevmatski pritisni valj za kakovostne spoje vseh vrst materiala.

 

Čelilniki na dveh samostojnih THK vodilih z nagibom do 15 st. in 2 pozicijama. Dolgoletno zanesljiivo in precizno delovanje zagotovljeno!

 

Opcija ravnih rezkarjev za obdelavo masive in grobo obdelavo ABS-a.

 

Nagibni rezkarji 2-3 pozicijami ali servo motorjem z nastavitvijo preko računalnika STARTOUCH.

robne lepilke scm 4

Zlata vreden multifukcijski sistem za vzdolžno rezkanje in zaokroževanje ROUND SK: Že več let praktično brez večjih sprememb. Izjemna zanesljivost in vzdržljivost. Z 2-4 pozicijami. S predhodno grobo obdelanim robom rezkar ROUND SK vzdolžno fino obdela ter zaokroži vogale s viškom materiala (K-SEL). Zaradi prehoda enega rezkarja so vogali optimalno zaokroženi. Lepši izgled. Trenutno TOP rešitev!

 

Povprašajte po prednostih ravnih in okroglih postrgal STEFANI in SCM!

robna lepilka za abs

 

RCA/2C - industrijska ravna postrgala ali klasične preizkušene RCL postrgala.

RAS/S-2P- industrijska okrogla postrgala z avtomatsko menjavo radijev R1 in R2

 

...ali klasična, preizkušena RAS1000 okrogla postrgala.

Na voljo novi tip krtač. Večja učinkovitost!

 

VEČ INFO:

Tel: 01/561 05 30

email: info@lestroj.si

 

Video

Stefani KD - predstavitev

SGP nova tehnologija nanosa lepilaZahtevajte več informacij o OLIMPIC K800
* - obvezni podatkiSorodne strani